Produktbilde

HONDA BF 80 HK - 4-TAKT

Honda har skapt en revolusjon med sin nye 80- og 100 hk. Disse motorene er førstevalget for bevisste og båtvante mennesker som skal ha det beste for seg selv og miljøet.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
BF80LRTU Honda 80 hk - Lang, el.start, trim/tilt, fjernkontroll Kontakt oss 93.990,-

Viktig informasjon ved kjøp av motor:

  • Hvis det står opplyst i vår nettbutikk at vi ikke har den motoren som du ønsker deg på lager, betyr ikke dette at vi ikke kan levere den til deg. "Gi beskjed" og "kontakt oss" betyr trolig bare at vi trenger et par dager ekstra før vi kan levere den. Vi ber deg derfor i et slikt tilfelle om å ta kontakt med oss slik at vi kan bestille inn motoren til deg. Det beste er å sende oss en e-post til: firmapost@westsystem.no
  • Før du tar motoren i bruk, er det viktig å lese instruksjonsboken nøye. Det er girolje på motoren når du mottar den, men du MÅ ALLTID fylle riktig mengde motorolje på motoren før den startes for første gang. Korrekt mengde motorolje fylles i samsvar med oljetankens størrelse og hva peilepinnen viser. Hvis du har spørsmål eller er i tvil om dette, må du ta kontakt med oss.

 

Beskrivelse

  • Honda 80 hk er førstevalget for alle båtbevisste mennesker som ønsker seg det absolutt beste.
  • Honda har skapt en revolusjon med sine nye 80- og 100 hk.
  • Stikkord: Nytt moderne design, ekstremt god bensinøkonomi og kraft i overflod.

 

6 års garanti

Hondas robuste og legendariske utenbordsmotorer er kjent for sin utrolige driftssikkerhet og gode kvalitet. Honda var de første med firetakts utenbordsmotorer, og er en verdensledende innovatør av motorisert fritid. Honda bruker årlig millioner på produktutvikling og kvalitetssikring. Nettopp derfor er Honda selvsikre når de har introdusert 6 års garanti på sine utenbordsmotorer.

Det er ikke uten grunn man ofte ser eldre Honda motor i full vigør, selv om de er mange år gamle. De er bygget for å være slitesterke og utholdende, uansett bruk, vær og forhold. 

 

Utdrag teknisk data Honda 80 HK:

Antall sylindere:                                       4

Sylindervolum:                                         1.496 cc

Turtallsregister:                                         5500 - 6300

Kjøreklar vekt:                                          166 kg

Tenning:                                                   Elektronisk

 

Teknologi i særklasse

Honda 80 hk er en av de mest innovative motorene på markedet!

Motoren har lavt bensinforbruk og utslipp, men uten at det har gått på bekostning av fart, kraft og akselerasjon.    

 

 

En uslåelig kraftdemonstrasjon

Ingen annen utenbordsmotor i denne klassen kan levere kraft som denne motoren. Hondas BLAST system gir maksimal akselerasjon og kraft ut av vannet og med Hondas unike patenterte VTEC system blir også bensinforbruket kraftig redusert (inntil 40 % på marsjfart).

 

Klassens laveste vekt

Det strømlinjeformede og kompakte designet gjør dette til klassen letteste motor. BF80 veier kun 165 kg, det er 26 kg mindre enn en tilfeldig valgt firetakts konkurrent.  

 

Best på bensinforbruk og utslipp

Honda har alltid vært de beste motorene på bensinforbruk, utslipp og pålitelighet. Med det nye bensininnsprøytningssystemet PGM-FI reduseres bensinforbruket med hele 20 % i forhold til andre tilfeldige firetakts konkurrenter.

Med implementering av NMEA 2000 ®-tilkobling er man i stand til å installere et stadig bredere spekter av avansert elektronisk utstyr, som for eksempel GPS-systemer, kartplotter og ekkolodd og multifunksjonsinstrumenter.  
Honda Marine produktlinje fra BF40 til BF250 er nå fullt NMEA 2000 ® -kompatibel.

BLAST booster mer kraft ved lavere turtall og gir vesentlig bedre akselerasjon.

 

Din fritid skal være problemfri! 

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker er en selvfølge. Ikke fordi vi tror du vil trenge den, men nettopp fordi Honda gjennom årenes løp har bygget noen av verdens mest driftssikre motorer for alt fra marine, motorsykler, ATV maskiner, gressklippere, snøfresere, strømaggregater, fly og biler til avanserte roboter. Derfor kan de med stolthet tilby markedets mest sjenerøse garanti for Honda utenbordsmotorer. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis