Produktbilde

Honda BF 60 hk - 4-takt

Denne nye 3-sylindersmotoren gir båtførerne svært god drivstofføkonomi og et enda mer behagelig støyvolum enn det båtfolk er vant med fra tidligere.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
BF60LRTU Honda 60 hk - Lang, el.start, trim/tilt, fjernkontroll Kontakt oss 76.990,-

Viktig informasjon ved kjøp av motor:

  • Hvis det står opplyst i vår nettbutikk at vi ikke har den motoren som du ønsker deg på lager, betyr ikke dette at vi ikke kan levere den til deg. "Gi beskjed" og "kontakt oss" betyr trolig bare at vi trenger et par dager ekstra før vi kan levere den. Vi ber deg derfor i et slikt tilfelle om å ta kontakt med oss slik at vi kan bestille inn motoren til deg. Det beste er å sende oss en e-post til: firmapost@westsystem.no
  • Før du tar motoren i bruk, er det viktig å lese instruksjonsboken nøye. Det er girolje på motoren når du mottar den, men du MÅ ALLTID fylle riktig mengde motorolje på motoren før den startes for første gang. Korrekt mengde motorolje fylles i samsvar med oljetankens størrelse og hva peilepinnen viser. Hvis du har spørsmål eller er i tvil om dette, må du ta kontakt med oss.

 

En ny æra

Med sin nye 60 hk introduserer Honda en ny æra for både teknologi, form og design.
Denne nye kompakte og sterke mellomklasse-motoren fra Honda vil garantert overta den ledende posisjonen for mellomstore motorer i Norge i tiden som kommer.

 

Best ytelse og best drivstofføkonomi

Denne nye 3-sylindersmotoren gir båtførerne svært god drivstofføkonomi og et enda mer behagelig støyvolum enn det båtfolk er vant med fra tidligere. Dette i kombinasjon med lav vekt, kraftig akselerasjon og generell høy ytelse gjør denne motoren helt unik i sin klasse.
Honda har i denne motoren tatt i bruk det ypperste av ny motorteknologi, noe som har medført et stort steg framover m.h.t. kvalitet og ytelse.
På marsjfart har Honda 60 hk en drivstoffbesparelse på opptil 13 % i forhold til dagens konkurrenter i markedet. Dette er det verdt å merke seg.

 

Lav vekt

BF60 er definitivt en av de letteste motoren i sin klasse. Avhengig av hvilken modell man velger, veier en Honda 60 hk fra 110 kg.
 
 

Ny teknologi

Honda 60 hk har et elektriske innsprøytingssystem som kalles "PGM-FI". Motoren er også utstyrt med det unike og patentbeskyttede "Boosted Low Speed Torque-systemet", også kalt "BLAST". Dette i kombinasjon med en helt ny type girkasse gir en spesiell høy ytelse. Alt dette til sammen gjør det mulig for motoren å levere et vanvittig bra «fraspark» og høy toppfart med et relativt moderat bensinforbruk.

blast3.jpgrcd3.jpg
 
 

Nye muligheter m.h.t. elektronisk utstyr

BF60-serien er den første som er i overensstemmelse med "NMEA2000-protokollen" i Honda Marines påhengsmotorserie. Dette gjør det mulig for båtbrukere å koble den nye motoren til et stadig større utvalg av marint elektronisk utstyr, for eksempel sjøkartplottere, ekkolodd og navigasjonsutstyr.
 

Miljøvennlig motor

Lavt bensinforbruk og lavt støyvolum er kjennetegn ved denne motoren.
Det er også morsomt å kunne opplyse om at Honda 60 hk har CO2-utslipp langt under "RCD-standarden" (Recreational Craft Directive), en utslippsstandard som er den strengeste i verden.
CO2-utslippene til Honda 60 hk ligger også betydelig under "CARB-utslippstandarden" (U.S. California Air Resources Board).
I tillegg må det nevnes at Honda 60 hk er 97 % resirkulerbar.
Det er både morsomt og hyggelig å kjøre en motor som er rask, kraftig og bensingjerrig, men det er også godt å vite at man ikke kan kjøre en mer miljøvennlig maskin i sin klasse på sjøen.

u3o01811023.jpg
 

Holdbarhet og pålitelighet

Honda har i over 45 år opparbeidet kunnskap og dokumentert teknologisk kompetanse innen marin erfaring. Dette er Honda 60 hk et bevis på. Denne motoren er utstyrt med en rekke teknologiske nyskapninger som gjør den unik, brukervennlig, holdbar og pålitelig.
 

Design

BF60 er preget av et unikt og strøkent design. Denne motoren vekker oppsikt og er en fryd for øyet. Designet utstråler kraft og styrke, men også kvalitet og skjønnhet. En Honda utenbordsmotor oser av kvalitet og er alltid noe for seg selv.

6f4d0a7de8.jpg825bfa8386.jpg
 

Andre glimrende funksjoner som er verdt å merke seg

En ny flerpols vekselstrømgenerator gir en effekt på 22 ampere, med en tilgjengelig batteri-ladekapasitet på 17 ampere.
 

Unik rorkult (pinne) for de som ikke vil kjøre med ratt

Honda 60 hk kan også leveres med en multifunksjons rorpinne som er utstyrt med variabel "trollingkontroll", slik at føreren kan finjustere hastigheten på motoren og kontrollere trimmingen under fart.

Rorpinnen leveres som standard med en "trolling-kontrollbryter" som kan gjøre små og fine fartsjusteringer (50 opm trinnvise økninger mellom 750 opm og 1000 opm) bare ved at man vrir på den. BF60-serien har også en «svarfunksjon» i form av en klokke som informerer brukeren om en endring i "trollingmodus" og om fartsjusteringer.
Rorpinnen har flere nyttige funksjoner. Denne kan leveres med en "powertrim/tiltbryter" med gripehåndtak. Brukeren kan lett kontrollere trimeren med håndtaket mens båten er i bevegelse.

Honda 60 hk ligger med andre ord langt, langt framme når det gjelder brukervennlige og nyttige funksjoner for de som er glade i å fiske.
Av hensyn til kundens komfort og brukervennlighet under drift, er det innlemmet et motorovervåkingspanel med fire lys i rorpinnen. Brukeren vil lett kunne kontrollere at motoren går tilfredsstillende og slik den skal.

21472preview.jpg
Rorkulten er på Honda 60 hk et lite teknisk vidunder i seg selv.

21471preview.jpg
Rorpinne-modeller byr på et integrert variabelt trollingsystem, en PTT-bryter med gripehåndtak, reversibel girspak og motorovervåkingspanel med 4 lys.
 

Kommuniserer med elektronisk utstyr

BF60-serien er den første motoren i Honda Marines påhengsmotorsegment som kan kommunisere med et stort utvalg marint elektronisk utstyr, med "NMEA 2000-kommunikasjonen" som standard. Denne internasjonalt anerkjente standarden er etablert av amerikanske National Marine Electronic Association (NMEA), og forener kommunikasjonsprotokoller for marint elektronisk utstyr.
 

Montering av motoren på båt

Honda 60 hk er enkel og grei å montere på en hvilken som helst båt som er beregnet for en motor i denne klassen.
 
21462preview2.jpg
 

Vedlikehold

Honda utenbordsmotorer er kjent for enkel og oversiktelig service og vedlikehold.
Et nytt ”ett-trykks” plastlokk forenkler anodeinspeksjon innvendig i motoren. dette gir vesentlig forenklet vedlikehold.


Honda 60 hk leveres i ulike modeller etter eget ønske/se faktaboks under:
 

Honda 60 HK 4-takt finnes i følgende modeller:

Modellbetegnelse

Beskrivelse

BF 60 SRTU

Kort stamme / elektrisk start / fjernkontroll / trim/tilt

BF 60 LRTU

Lang stamme / elektrisk start / fjernkontroll / trim/tilt

 

Utdrag teknisk data Honda 60 HK:

Antall sylindere

3

Sylindervolum

998 cc

Girskift

Forover / Nøytral / Revers

Tankvolum

25 ltr (ekstern)

Vekt (letteste modell)

110 kg

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis