Produktbilde

Necky Chatham 16

Dette er en rask kajakk som oppfører seg meget bra i åpent hav. Den er perfekt å bruke i høye bølger og til surf. Dette er en "Brit Style kajakk" for de som virkelig vil ha det gøy og leke seg på vannet!

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

KAJAKKPAKKENE INNEHOLDER:

Standardpakken: Kajakk, padleåre med skaft i aluminium, padlevest og spruttrekk

Komfortpakken: Kajakk, padleåre med skaft i glassfiber, padlevest og spruttrekk

Proffpakken: Kajakk, padleåre med skaft i karbon, padlevest og spruttrekk

 

- leken, lettdreven og stødig kajakk med senkekjøl (skeg).

- beregnet for padlere mellom 45-85 kg.

- passer for både juniorer, kvinner og menn.

 

Svært populær kajakk med senkekjøl

Necky Chatham 16 er en av de mest populære kajakker i sin klasse med senkekjøl (skeg).

Dette er en rask kajakk som oppfører seg meget bra i åpent hav. Den er perfekt å bruke i høye bølger og til surf. Dette er en "Brit Style kajakk" for de som virkelig vil ha det gøy og leke seg på vannet!

 

Leken og morsom

Dette er en av de morsomste kajakkene vi noen gang har padlet. Chatham 16 er leken og gir rask respons på padlerens signaler og kommandoer. Denne kajakken er svært sportslig og regnes for å være en av de beste i sin klasse.

 

 

Lettpadlet og svært manøvreringsdyktig

Necky Chatham 16 er beregnet for alle padlere i størrelsen liten til medium størrelse (45-85 kg). Hvis du er innenfor denne vektgruppen er dette en kajakk du seriøst må vurdere. Dette er en meget god mellomklasse-kajakk som alltid er like morsom å padle.

Chatham er lettpadlet og retningsstabil, selv uten bruk av senkekjølen. Den er spesielt manøvreringsdyktig, har god sittekomfort og man føler at man har god kontakt med kajakken når man padler.

Svært stødig

Chatham 16 har både høy primær- og sekundærstabilitet.

Kajakken kombinerer stabilitet, vekt, volum og pen design på en svært god måte. Kajakken er lett, lekker og funksjonell, og oppfører seg eksemplarisk i sjøen.

 

Lasteluker

Kajakken er utstyrt med 2 stk lasteluker samt ett mindre oppbevaringsrom bak cockpit. Dette rommet er ideelt til å oppbevare kamera, mobiltelefon, lommebok etc. Det er enkelt å åpne og lukke lasterommene.

 

Pene linjer og god i sjøen

De fleste som padler Chatham 16 blir overrasket over hvor lett denne kajakken er å håndtere i vannet og hvor raskt den er. Når man ser denne kajakken vil man øyeblikkelig legge merke til de flotte linjene. Den unike designen gjør kajakken svært rask samtidig som den er stabil. Når du padler Chatham 16 vil du raskt merke hvor stabil og sikker den kjennes i sjøen, selv når du er ute i høye bølger og ruskevær. Mange vil si at denne polyetylen-kajakken har den samme farten som en glassfiberkajakk.

 

Finish

Necky kajakker er kjent for sin meget pene design og fine finish. Skroget har lekre former og alle detaljer er skikkelig gjennomført på alle vis.

 

Veldig solid

Denne kajakken tåler det meste, og er nærmest uslitelig. Dette gjør at den egner seg veldig godt på hytta der det er mange brukere eller for alle som vil ha en sterk og holdbar kajakk som skal vare i mange år. Dette er en av markedets beste og mest anvendelige tur- og havkajakker med senkekjøl.

Chatham_16_yelo_34_large.jpg

Dimensjoner
Lengde 500 cm
Bredde 55,8 cm
Vekt 26,8 kg
Spruttrekk størrelse
Volum
Generelt
Cockpitåpning 78 x 36 cm
Lastekapasitet 136 liter/ca 147 kg
Materiale Polyetylen (plast)
Anbefalt vekt på padler
Ror eller Skeg
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis