Produktbilde

Vega Designs Rodeo

Vega Designs Rodeo er en funksjonell og morsom kajakk som kan benyttes til mange formål.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

- praktisk og fin flerbrukskajakk for hele familien.

- mye kajakk for pengene.

Materiale: Glassfiber

 

Standard utstyr

• 2 stk bærehåndtak

• Formstøpt og behagelig sete

• Lasteluke

 

Generelt

Vega Designs Rodeo er en funksjonell og morsom kajakk som kan benyttes til mange formål.

Dette er først og fremst en flerbruksbåt som hele familien kan ta mye glede av.

Den er stødig og stabil, enkel å padle og veldig brukervennlig.

 

Kos deg på vannet med Rodeo

Med denne kajakken kan man dra på hyggelige padleturer mellom holmer og skjær. Den er fin å fiske fra eller bare leke, bade, surfe og ha det gøy med. Barna elsker den!

Med Vega Designs Rodeo får man en solid og varig kajakk som man kan ha glede av i mange, mange år. Dette er en kajakk å bli glad i!

vdrodeo_01.jpg 

Beskrivelse

Med Rodeo kan du på en lett måte komme deg ut på vannet og kose deg. Kajakken er fin å bruke både på innlandsvann, til kystbruk og i stillegående elver.

Vega Designs Rodeo er først og fremst konstruert og bygget for komfort og hygge. Den er ikke spesielt rask, men den er stabil, trygg og veldig lett å manøvrere. Kajakken har bra lastekapasitet i forhold til størrelsen og dette er en kajakk man slapper av og hygger seg i. Dette er en enkel, prisgunstig og funksjonell kajakk.

 

Fin for barn og ungdom

Mange barn og ungdom ønsker ikke å være med på de lange padleturene. De vil heller ha en båt de kan leke og boltre seg med i nærheten av brygga eller hytta. Til dette formålet er Rodeo helt suveren.

Dette er en sporty og morsom båt for alle som vil oppdage naturen på nært hold og gjerne også utfordre den litt. Kajakken lystrer padlerens åregrep og vektfordeling på en fin måte, og man føler seg alltid trygg ombord.

Med denne kajakken kan du ha masse gøy og moro. Den er for eksempel kjempemorsom å bruke hvis det blåser litt. Ingenting er så morsomt som å la seg føre med bølgene og la kajakken surfe på de hvite skumtoppene.

vdrodeo_02.jpg 

Passer til alle aldersgrupper

Denne hendige båten er også en fin introduksjon til kajakk, padling, vann og bølger for alle som ikke ønsker å starte med en slankere og mer ustødig kajakk.

Rodeo egner seg for alle, uansett alder. Dette er i høyeste grad en båt som også mange voksne tar glede av. Den er enkel å håndtere på land (kun 21 kg), lett å sjøsette og oppfører seg eksemplarisk i vannet.

Kajakken er ypperlig å bruke for de som er glad i å fiske eller fotografere. Man sitter stødig og trygt og man har plass til å ha med seg det man trenger av remedier og utstyr ombord. Dette er rett og slett masse glede for ganske lite penger.

 

Solid og brukervennlig

Rodeo er enkel å bruke og enkel å eie. Kajakken er lett å legge på et biltak og ideell for alle som skal på biltur og gjerne vil ha med seg en båt som ikke krever for mye. Den er enkel, trygg, robust og brukervennlig.

 

Stor og romslig cockpitåpning

Vega Designs Rodeo har en stor og god cockpitåpning. Dette gir god fleksibilitet og gjør at denne kajakken også passer til ganske store personer. Den er lett å bevege seg både inn og ut av, og båten leveres med et behagelig og godt sete. Hvis du ønsker kan du også plassere et sete med ryggstøtte i kajakken.

DSC_0365.JPG 

Ta med deg denne kajakken når du er på tur med en større båt

Rodeo egner seg fint til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kajakken fin å benytte. Man kan da padle inn i grunne farvann og blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold. Når man ikke skal bruke kajakken mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten kajakken henge etter eller legges opp på dekk. Med sine 280 cm tar den ikke mye plass.

 

Konklusjon

Hvis du ønsker en solid og god hyttekajakk til allsidig bruk og masse moro, så er Vega Designs Rodeo et godt valg. Den er solid og enkel å padle. Dette er garantert en båt som hele familien vil ta stor glede av.

vdrodeo_03.jpgMed denne kajakken kan man dra på hyggelige padleturer mellom holmer og skjær. Den er fin å fiske fra eller bare leke, bade, surfe og ha det gøy med. Barna elsker den!

 

 

Dimensjoner
Lengde 280 cm
Bredde 76 cm
Dybde 37 cm
Vekt 21 kg
Spruttrekk størrelse
Generelt
Cockpitåpning 100 x 40 cm
Lastekapasitet ca 150 kg
Materiale Glassfiber
Farge Rød
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis