Produktbilde

Vega Designs Clipper KII (tandemkajakk)

Prisgunstig og allsidig kajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre. Vega Designs KII er en flott turkajakk for to.

9.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: VDCLIPK2

KAJAKKPAKKENE INNEHOLDER:

  • Komfortpakken: Kajakk, padleåre med skaft i glassfiber x 2, padlevest x 2 og spruttrekk x 2
  • Proffpakken: Kajakk, padleåre med skaft i karbon x 2, padlevest x2 og spruttrekk x 2

 

- bestselger!

- tandemkajakk i god kvalitet for skjærgård, innsjøer og fjorder.

- stødig, rask og trygg.

Materiale: Glassfiber

 

standard utstyr:

  • Vippbart ror
  •  Justerbare fotpedaler
  • 2 stk oppbevaringsrom med lokk
  • 2 stk bærehåndtak
  • 2 stk oppbevaringsnett på dekk
  • Behagelige seter

 

Generelt

Vega Designs KII er en stabil og komfortabel dobbeltjakk samtidig som den har gode fartsegenskaper. Ta med deg kona, kjæresten, vennen din eller barna på en hyggelig padletur. Dette er garantert en suksess og alltid en god opplevelse.

vdclipperk2_01.jpg

KII er en romslig og stødig kajakk som er beregnet for at 2 voksne mennesker skal kunne padle sammen og samtidig kjenne på komfort.

 

Prisgunstig og god dobbeltkajakk

Vega Designs KII er en stabil, behagelig og lettpadlet turkajakk for 2 personer. Dette er en bruksvennlig tomanns kajakk som passer for de fleste.

Kajakken er pålitelig og trygg under de fleste forhold. Det brede skroget gir god stabilitet og stor trygghet for begge personene om bord. Dette er en allsidig og god turkajakk for alle som liker å padle sammen med en annen. Ingenting kan måle seg med å oppleve fin natur og flotte dager på vannet sammen med en annen. Dobbeltkajakk gir dobbelt glede!

Vega Designs KII er beregnet til hyggelige turer blant holmer og skjær, men også til lengre turer med større utfordringer og mer bagasje. Kajakken har stor lastekapasitet.

Kajakken passer til alle, både kvinner, menn, barn og ungdom. Dette er en kajakk som hele familien tar stor glede av. Den er solid, stabil og god å padle. En del av våre fornøyde kunder tar til og med seg hunden sin ut på vannet i denne fine og praktiske kajakken.

 

Funksjonell og god utrustning

Vega Designs KII har alt en god tandemkajakk skal ha. Den er fullt utstyrt med justerbart ror, fotpedaler, 2 stk skott og dekksrigging inklusive 2 stk. oppbevaringsnett på dekk. Den er retningstabil og oppfører seg meget bra i vannet. KII kan også padles av en person.

Vega Designs KII har moderat lengde (510 cm), noe som gjør den enkel å lagre i båthus, garasjen etc. Dessuten er den enkel å transportere på biltak etc.

 

Mye kajakk for pengene

Vega Designs KII er veldig populær, og er i sammenligning til sine konkurrenter helt overlegen hva pris, kvalitet og padleegenskaper angår. Dette er et førstevalg for alle som vil ha en god, solid og prisgunstig 2-manns kajakk i glassfiber.

001.JPG

Kajakken leveres med justerbart ror og er god å padle. I forhold til kajakkens lengde oppnår man god fart og bra retningsstabilitet. Man trenger ikke å være trenet eller ha mye erfaring for å ta full glede av padleturen når man benytter denne kajakken. Dette er kort sagt en solid og god turbåt for to (eller en).

 

Store lastemuligheter

Dette er en fin turkajakk som egner seg godt til overnattingsturer. Ikke noe er så hyggelig som å ta med seg god mat og soveposer ut til en av øyene i nærheten. Der kan man tenne opp et bål og kose seg utover i sommernatten. Kajakken er derfor utstyrt med 2 lasterom som gir god plass til det dere trenger å ta med på turen. Det er enkelt å åpne og lukke lasterommene. Kajakken har praktiske bærehåndtak, noe som også gjør den enkel å håndtere på land.

 

En god familiekajakk

Vega Designs KII er en kajakk for hele familien. Den passer like godt for kvinner, menn og for barna i huset. Kajakken er stabil og trygg. Dette er en kajakk som innbyr til hyggelige og opplevelsesrike stunder på vannet for alle.

DSC_0830.JPG

Det å padle dobbelkajakk gir en helt spesiell nær og god opplevelse, og anbefales til alle som ikke har prøvd det. Å bruke tandemkajakk er en fin måte å ta med seg barna på padletur og oppleve naturen.Dette er trolig markedets beste kjøp i sin klasse (tandemkajakk i glassfiber).

DSC_0955.JPG

Hvis du er ute etter en god dobbelkajakk som flere i familien kan ta glede av, så er Vega Designs KII er godt valg. Med denne kajakken er det enkelt å komme seg ut på vannet sammen med andre, padle mellom holmer og skjær og oppleve fin natur.

 

Dimensjoner
Lengde 510 cm
Bredde 70 cm
Dybde 33 cm
Vekt 38 kg
Spruttrekk størrelse
Generelt
Cockpitåpning 80 x 40 cm
Lastekapasitet ca 400 kg
Materiale Glassfiber
Farge Gul
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis