Produktbilde

AdvancedFrame Hula 11 SUP-brett

Oppblåsbart SUP-brett - monteres på kun få minutter!

8.290,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: AE1010

AdvancedFrameTM  Hula 11 SUP-brett

  • Oppblåsbart SUP-brett - monteres på kun få minutter!
  • Kun 10 kg
  • Lett, kompakt og slitesterk

 

Enkelt, lett og praktisk!

Hula 11 er på alle måter et spesielt og særegent SUP-brett. Dette er et oppblåsbart brett som man pumper opp og gjør klart til bruk på kun få minutter. Etter bruk kan du ta ut luften og pakke det ned i den medfølgende bagen. Enklere, smartere og mer praktisk kan du ikke få det!

 

Standardutstyr som følger med:

  • Luftpumpe
  • Lufttrykksmåler
  • Ventiladapter
  • Praktisk bag for transport og lagring
  • 3 stk avagbare finner

 

04.jpgHula 11 er et utmerket familiebrett som både store og små tar glede av. Barna elsker dette brettet. Det er lett, enkelt å håndtere og laget i et veldig behagelig materiale.

 

Lett, rask og god i sjøen

Hula 11 er stabil og morsom å padle, men er også overraskende hurtig. Mange av våre kunder vil mene at dette SUP-brettet ikke er noe langsommere brett enn et SUP-brett som er laget i hardplast eller glassfiber.

Brettet glir veldig godt i vannet og er en glede å padle, både for nybegynnere og for de som er mer trenet. Det er retningsstabilt og enkelt å håndtere.

 

Lav vekt, kompakt og slitesterkt

Hula 11 ser ut og fungerer som et annet SUP-brett i glassfiber eller hardplast, men det er mye lettere og dessuten sammenleggbart. Hele farkosten får plass i en bærbar bag, og monteres eller pakkes ned på bare noen få minutter.

aehula01.jpg 

Solid

Du trenger ikke være redd for å komme bort i steiner og fjell når du bruker dette brettet. Hula 11er svært solid og hele bunnen er trukket med en ekstra sterk og dobbel ”Heavy-duty” PVC duk. Dette gir Hula 11 en suveren holbarhet og robusthet. Du kan derfor trygt la barna padle, leke og herje med brettet uten å være redd for det. Hula 11 kan med hell brukes som en badeplattform for de minste barna. Dette er alltid populært.

 

Praktisk

Dette SUP-brettet er veldig praktisk i den forstand at det enkelt kan pakkes ned i en bag og fraktes dit man måtte ønske.

På dekket er det fastmontert 7 stk D-ringer. Dette er praktisk hvis man ønsker å ta med seg bagasje etc. på tur. bagasjen festes i så fall enkelt til D-ringene ved hjelp av et tau eller en strikk.

05.jpgNår du kjøper Hula 11 får du med deg alt du trenger: Brettet leveres med en praktisk oppbevaringsbag samt luftpumpe, lufttrykksmåler, ventiladapter, 3 stk avagbare finner.

 

Ta med deg dette brettet når du er på båttur

Hula 11 egner seg glimrende til å ha med seg på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er dette brettet fint å benytte. Med Hula 11 kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold. Når man står på et SUP-brett har man også god utsikt over alt som rører seg på og i havet.

Når man ikke skal bruke brettet mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten brettet henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stues bort i båten. Husk, dette SUP-brettet kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag. Det veier bare 10 kg. 

02.jpgUnder selve brettet monterer man 3 stk finner. Disse følger med når du kjøper brettet og de er med på å sikre god retningsstabilitet.

 

Lett å frakte - Lett å bære

Kajakker og SUP-brett fra Advanced Elements er unike, både med henhold til kvalitet, funksjonalitet, vekt og sjøegenskaper. Du kan bære med deg båtene og frakte dem dit du vil uten problemer. De er lette, kompakte og håndterbare. Båtene kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

West System Norge AS leverer spesialkonstruerte bæresekker med eller uten magebelte som kan brukes når man skal bære med seg kajakken.

 

Montering

SUP-brettet er svært enkel å montere. Du pakker det ut, pumper det opp og gjør det klart til bruk på bare noen få minutter. Dette kan gjøres av hvem som helst og det følger også med en brukermanual på norsk.

 

aehula02.jpgHula 11 er et oppblåsbart SUP-brett. Det er derfor svært enkelt og rask å montere. Det tar bare noen få minutter fra du pakker brettet opp til du har montert det ferdig og kan starte padleturen.

09.jpgFordi dette brettet er så enkelt og lett å frakte med seg, er det mange som tar det med på ferietur selv om de reiser med fly, tog eller buss.

 

 

15.jpgHula 11 er laget på en solid og avansert måte. Selve brettet holder seg stift ved hjelp av høytrykk i oppblåst tilstand og hele brettet er trukket med ekstremt sterke PVC duker som beskytter mot harde og spisse gjenstander.

 

"Stand Up Padling" er en av verdens raskest voksende sportsaktiviteter

SUP blir mer og mer populært, og flere og flere oppdager hvor utrolig morsomt det er å padle SUP. Interessen for SUP brett vokser også kraftig i Norge. Mange har skjønt hvor fantastisk fint det er å padle stående på et stødig og lett manøvrertbart brett som glir lydløst på vannet. Dette er en enkel, billig og fin måte å komme seg ut på vannet. Du trenger verken mye utstyr eller erfaring for å ta stor glede av et SUP brett.

 

Enkelt å lære, enkelt å bruke

De fleste vil etter kort tid føle seg komfortabel på et SUP brett.

Du vil kanskje føle deg litt ustødig helt i starten og de første gangene du prøver det, men det er virkelig verdt tiden å bli fortrolig med brettet. Du får nemmelig så utrolig mye igjen for det senere. Det beste er å begynne å padle på stille og flatt vann en dag det ikke blåser. Da vil du ha mest kontroll og ganske raskt få balansen og lære deg den teknikken som trengs for å mestre brettet.

Hvis du kjenner deg litt usikker i starten kan du begynne å padle mens du sitter på knærne. Etter hvert som du kjenner at du får balansen og føler deg trygg kan du reise deg opp på bena.

Du vil fort kjenne at du blir trygg. Når du har funnet balansen og du behersker brettet har du mange fine stunder foran deg. Da er det bare å padle og nyte naturen rundt deg samtidig som du er i aktivitet og får trening. Dette er en fin måte å trene samtidig som du ikke merker at du gjør det. Når du står på brettet og padler bruker du et hundretalls ulike muskler fra fotsålene, gjennom hele kroppen og opp til hodet. Du kan padle i din egen takt, kose deg og samtidig trene ben, armer, rygg, mave og bryst.

 

Hvorfor starte med Stand Up Padling?

Den store fordelen med SUP er at du ikke trenger noen tidligere erfaring for å nyte padleturen. Man trenger ikke å ha mye kondisjon eller være spesielt sterk for å ta glede av et SUP brett. Terskelen for å mestre og kose seg på vannet er med andre ord lav. SUP er derfor en fin familieaktivitet og en veldig fin måte å være sammen på. Det er ikke tilfeldig at SUP er en av de raskest voksende sportsaktiviteter i verden.

Les mer om Stand Up Padling her:

Dimensjoner
Lengde 335 cm
Bredde 76 cm
Høyde 10 cm
Vekt 10 kg
Generelt
Lastekapasitet 104 kg
Farge Hvit
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis