- 27%

Produktbilde

SUP 12 Hvit

Et prisgunstig allround SUP-brett som passer for de fleste

Før: 5.490,-

3.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: sup12
  • Et prisgunstig allround SUP-brett som passer for de fleste
  • Vekt: 25 kg

 

Beskrivelse

SUP 12 er med sine 3,76 meter et noe raskere brett enn lillesøsteren SUP 10. Dette er et utpreget allround brett som passer både til barn, ungdom og voksne. SUP 12 ligger stabilt i vannet, og er et brett som er enkelt og stødig å padle.

 

Vi som jobber i West System Norge AS tester og prøver alle SUP-brettene som vi selger. Her padler noen av oss et par av brettene i Indre Oslofjord. Terskelen for å padle SUP er så lav. Det er så enkelt og lettvint å komme seg ut på vannet, og gleden er så stor.Ingenting er så moro som å padle SUP!

 

Standard utstyr:

  • 4 stk bærehåndtak
  • 2 stk lasteluke med vanntett lokk
  • 2 stk fotbrett

20.jpgNår du padler SUP har du god oversikt fra brettet, både til å skue utover horisonten og til å titte ned og se hva som rører seg under havoverflaten.

 

Generelt

Brettet glir fint i vannet samtidig som det kjennes stabilt og trygt å padle. Dette brettet passer til hyggelige og fine padleturer på flatt vann, mosjonsturer og lett surfing hvis sjansen byr seg. Brettet er også kjempefint å bade og leke fra for de minste barna.

SUP 12 er praktisk innrettet med både 4 stk bærehåndtak og en liten lasteluke på dekket. I denne luken kan du oppbevare ting du har med deg på padleturen. Brettet er lett og enkelt å frakte med seg på biltak. Det kan håndteres og løftes av en person.

Dette brettet er først og fremst beregnet på flatt vann, men man kan også ta glede av det i mindre bølger.

sup003.jpgSUP er god trening. Det gir både økt balanse og fin styrketrening. Når man padler SUP bruker man hele kroppen og muskler man vanligvis ikke benytter.

 

Solid og varig

SUP 12 er et brett som tåler det meste, og er nærmest uslitelig. Du kan trekke det opp på stein, fjell og sand uten å være redd for det. SUP 12 er med andre ord et robust familiebrett som kan håndteres ganske røft uten at man trenger å være så redd for det.

 

Flotte naturopplevelser

SUP er enkelt, det gir god trening og det byr på flotte naturopplevelser. Når man padler SUP-brett vil man merke at man får ekstra godt overblikk over vannet. Dessuten har man veldig god utsikt ned i vannet slik at man enkelt kan se havbunnen og omgivelsene rundt.

 

"Stand Up Padling" er en av verdens raskest voksende sportsaktiviteter

SUP blir mer og mer populært, og flere og flere oppdager hvor utrolig morsomt det er å padle SUP. Interessen for SUP brett vokser også kraftig i Norge. Mange har skjønt hvor fantastisk fint det er å padle stående på et stødig og lett manøvrertbart brett som glir lydløst på vannet. Dette er en enkel, billig og fin måte å komme seg ut på vannet. Du trenger verken mye utstyr eller erfaring for å ta stor glede av et SUP brett.

 

Både hyggelig og morsomt

De fleste som prøver et SUP brett første gangen kjenner at de mestrer dette veldig godt. De fleste er overrasket over hvor stødig brettet er og hvor enkelt og morsomt det er å padle på. Du kan tilbakelegge ganske lange avstander uten å bruke alt for mye energi. Å padle på brett gir deg fin trening og dessuten opparbeider du deg bedre balanse.

SUP er en hyggelig og fin aktivitet å gjøre sammen med andre. Ingenting er så hyggelig som å padle to eller flere sammen en varm soldag, langs holmer og skjær…

Å padle på SUP brett kan på noen måter sammenlignes med å padle kajakk, men når du står å padler vil du fort merke hvor fin utsikt du har. Når du står på brettet å padler vil du ha god sikt ned mot havbunnen og ellers utover vannet. Dette er en opplevelse vi unner alle å få med seg.

Sup egner seg veldig godt på flatt vann, men er også kjempegøy å bruke til surfing der det er bølger. Et SUP brett har med andre ord et stort anvendelsesområde og det er også enkelt å frakte med seg på et biltak.

14.jpgAlle kan padle SUP!

Og vi vil påstå at alle vil like det!

DET ER KJEMPEGØY!

 

Dimensjoner
Lengde 376 cm
Bredde 83 cm
Høyde 20 cm
Vekt 25 kg
Generelt
Lastekapasitet 150 kg
Farge Hvit

AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred

SUP padleåre fra Advanced Elements. Delbar ned til 95 cm og justerbar fra 170 - 210 cm.
1.190,-
AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred

Aqua Marina SUP-snor 8' - sort

Et slikt bånd kan spare deg for mye svømming eller kanskje til og med redde livet ditt. Det er derfor vi anbefaler bruk av sikkerhetssnor og redningsvest eller flytehjelpemiddel når du padler SUP.
219,-
Aqua Marina SUP-snor 8' - sort

SUP Sports III Paddle - 3-delt SUP padleåre

Padleåren, «Sports III Paddle» er en justerbar 3-delt åre i aluminium som veier 900 gram. Den har et godt grep, og den er behagelig å padle med. Kort og godt en god og prisgunstig allround padleåre for SUP.
549,-
SUP Sports III Paddle - 3-delt SUP padleåre

Dusjforheng for camping og hytte

Praktisk sammenleggbart og transportabelt dusjforheng. Med dette dusjforhenget og en god soldusj, er du sikret ditt eget ”Spa” uansett hvor du befinner deg.
569,-
Dusjforheng for camping og hytte

Vega Designs Femund II m/4 seter

Femund II med 4 seter er som regel førstevalget for de fleste barnefamilier som kjøper kano
5.490,-
Vega Designs Femund II m/4 seter
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis