- 22%

Produktbilde

Multisport 270

Multisport 270 er en unik og fantastisk fin båt. Dette er en oppblåsbar båt som kan brukes som seilbåt, seilbrett, kajakk eller tube, alt etter hva du ønsker deg. Og det beste av alt, den kan pakkes ned i en bag og tar minimalt med lagringsplass!

Før: 8.990,-

6.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: AGMS270
 • oppblåsbar seilbåt/seilbrett
 • monteres på kun få minutter!

Multisport 270 er en unik og fantastisk fin båt. Dette er en oppblåsbar båt som kan brukes som seilbåt, seilbrett, kajakk eller tube, alt etter hva du ønsker deg. Og det beste av alt, den kan pakkes ned i en bag og tar minimalt med lagringsplass! Dessuten er den enkel å frakte, uansett hvor du skal reise.

 

Tekniske data:

 • Lengde: 2,59 m
 • Bredde: 1,52 m
 • Høyde på skroget: 51 cm
 • Vekt: 27 kg
 • Høyde på mast: 3,1 m
 • Materiale mast/bom: Aluminium
 • Bom: 145 cm
 • Areal seil: 3,1 m2
 • Materiale båt: PVC/Polyester
 • Lasteevne: 181 kg (1-2 pers)
 • Farge: Blå/grå/hvit
 • Dim. nedpakket: 156 x 57 x 23 cm (LxBxH)

 

Standardutstyr: Alt følger med

Når du kjøper en Multisport 270 følger alt du trenger med i pakken.

Følgende er inkludert i prisen: Skrog, seil, mastefot, mast, bom, 2 stk kjøler, ror, rorkult, seler, fotpumpe, bag til seilet, oppbevaringsbag m/hjul til hele båten og brukermanual på engelsk.

 

ms270_02.jpgMultisport 270 er en båt som garantert alle i familien liker veldig godt. Multisport 270 er en fin startbåt for de som vil lære å seile og stå på seilbrett. Båten er beregnet for 1-2 personer.

 

Lær å seile

Multisport 270 er svært stabil og trygg. Dette er derfor en kjempefin båt for alle som vil introduseres for kunsten å seile, enten man vil sitte og seile på tradisjonelt vis eller stå å seile båten som et seilbrett. Med et seil på hele 3,1 m2 merker man at båten skyter god fart. Multisport er veldig morsom å seile og en fantastisk brukervennlig og fin båt for hele familien.

 

Monteres på kort tid

Multisport 270 er en sammenleggbar båt og den blåses opp og monteres på kun kort tid.

Etter at du har blåst den opp, kan du bruke den enten som seilbåt, seilbrett, kajakk eller tube (som du sleper etter båten). Dette er en flerbruksbåt med mange kvaliteter!

ms270_03.jpgMultisport 270 er produsert i et svært slitesterkt, solid og holdbart materiale, noe som sikrer lang levetid og få problemer.

 

Krever lite vind

Multisport 270 er morsom og enkel å bruke. Den gir god fart og masse seilglede, selv med lite vind. Dette i kombinasjon med båtens stødighet gjør den veldig brukervennlig for alle. Båten kan seiles på grunt vann.

Ved å justere seil og mast gjøres båten enkelt om fra seilbåt til seilbrett. Ved å ta av seilet kan man bruke Multisport til både en ”Sit on top” kajakk og en tube som man kan trekke etter en motorbåt.

 

God og morsom å seile

Skroget oppfører seg eksemplarisk under de fleste forhold. Multisport 270 holder lett kursen uten at man må jobbe og slite for det. Båten er god i sjøen og er en sann glede å seile, både for nybegynnere og for de som er mer trenet. Denne båten er beregnet til å bruke langs hele kysten, på innlandsvann og i elver. Båten passer for både barn, ungdom og voksne i alle aldre.

ms270_04.jpgMultisport 270 er som navnet tilsier en multifunksjonell båt. Ved å kjøpe et ekstra kajakksett som består av et sete med høy rygg og padleåre kan du enkelt gjøre båten om til en behagelig og god ”Si ton top” kajakk. Setet med høy rygg gjør at du sitter godt og bekvemt, og at padleturen blir ekstra hyggelig.

 

Svært enkel og rask å montere

Multisport 270 er en sammenleggbar og oppblåsbar båt. Den er derfor svært enkel og rask å montere. Det tar bare noen få minutter fra du pakker opp båten til du har pumpet den opp og den er montert ferdig og er klar til bruk. Etter at du har blåst den opp, kan du bruke den enten som seilbåt, seilbrett, kajakk eller tube (som du sleper etter båten). Dette er en flerbruksbåt med mange kvaliteter!

 

Ta med deg denne kajakken når du er på båttur

ms270_05.jpgMultisport 270 egner seg også glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne båten fin å benytte.

Med Multisport kan man seile eller padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter.

På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.

Når man ikke skal bruke båten mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten Multisport henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stuves bort i båten.

Husk, denne multifunksjonelle båten kan du enkelt brette sammen og putte ned i en bag (som følger med når du kjøper båten).

 

Lett å frakte - Lett å bære – Lett å trille

Multisport 270 er unik, både med henhold til kvalitet, funksjonalitet, vekt og sjøegenskaper. Du kan bære og/eller trille med deg båten og frakte den dit du vil uten problemer. Båten er lett, kompakt og håndterbar. Multisport kan enkelt fraktes inn på fjellet eller til et skogsvann, fraktes med i bil, på tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur. Båten leveres med bag som har påmonterte trillehjul.

ms270_06.jpg Båten leveres med bag som har påmonterte trillehjul. Dette gjør det ekstra praktisk og enkelt å frakte den med seg. Dessuten er den lett å lagre.

 

Montering

Multisport 270 er svært enkel å montere. Du pakker den ut, pumper den opp og gjør den klar til bruk på bare noen få minutter. Dette kan gjøres av hvem som helst. Det følger med en god brukermanual på engelsk.

 

Alt følger med:

 

ms270_07.jpgNår du kjøper en Multisport 270 følger alt du trenger med i pakken.

Følgende er inkludert i prisen: Skrog, seil, mastefot, mast, bom, 2 stk kjøler, ror, rorkult, seler, fotpumpe, bag til seilet, oppbevaringsbag m/hjul til hele båten og brukermanual på engelsk.

 

Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest

Lalizas Sigma automatvest har et lett og enkelt design som gjør den komfortabel å ha på seg. Dette er et brukervennlig og kostnadseffektivt alternativ til de dyrere vestene på markedet.
549,-
Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis