Produktbilde

Lagoon 2 Kajakk, Orange

Lagoon 2 er en oppblåsbar kajakk med lav vekt for 2 personer. Den egner seg både til elver, vann og sjø.

4.490,-

inkl. mva På lager: 2 Varenummer: AE-1033-O

• Kun 14 kg • Oppblåsbar kajakk • monteres på kun få minutter! • Unik, morsom og beregnet for 2 personer 

Unik og brukervennlig

Lagoon 2 er som sin lillebror, Langoon 1 noe for seg selv og virkelig verdt å prøve. Dette er en allsidig og brukervennlig tandemkajakk som de fleste vil like. Hvis du er glad i å være på vannet, leke med elementene og utforske naturen sammen med en annen, så er dette båten for deg. Den er like morsom å bruke enten dere skal padle på elv, på vann eller på tur langs holmer og skjær langs kysten. Og det fine med den er at dere kan være 2 stykker.

 

df220xc20on20water20.jpg 

 

Standardutstyr:

• Bagasjestropper på dekk• Nettinglomme på dekket• Praktiske gummihåndtak• Fastmontert styrefinne• 2 stk sammenleggbare seter• Feste for padleåre• Sprutkant• Praktisk bag for transport og lagring• Reparasjonssett• Brukermanual på norsk

 

lagoon2pic.jpg

Lav vekt - laget i et sterkt materiale

Lagoon 2 er en oppblåsbar kajakk med lav vekt. Denne morsomme tandemkajakken har mange fine egenskaper. Den er stabil, stødig og robust. Den egner seg både til elver, vann og sjø. Dette er en båt som hele familien kan ha glede av, også de minste. Med denne båten kan man more og hygge seg på vannet, enten du er liten eller stor.Båten er laget i sterk PVC og har sveisete sømmer som sikrer soliditet og holdbarhet. Båten har gode ventiler som holder godt på luften.

En unik og spesiell båt

Lagoon 2 er så unik, spesiell og morsom at dette er en båt som vekker oppsikt. Når du blåser opp denne båten og treffer andre på vannet, vil du garantert få oppmerksomhet og kanskje endel spørsmål. Dette er en båt som folk liker og får lyst til å prøve selv. Den appellerer til fine turer på vannet og hyggelig samvær sammen med den du padler med. 

xbag8.jpg

Enkel å frakte - enkel å montere

Lagoon 2 er en oppblåsbar kajakk. Den er derfor svært enkel og rask å montere. Fordi denne kajakken er så liten og har så lav vekt (14 kg), er den ideell å ha med seg på turer enten man reiser med båt, bobil, tog eller fly. Når man har kommer fram til et vann eller en elv tar det bare noen minutter før Lagoon 2 er pumpet opp og er klar til bruk. Dette er enkelt og kan gjøres av hvem som helst. Det følger med brukermanual på norsk. Se også video.

Ta med deg denne kajakken når du er på båttur

Båten egner seg også glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kajakken fin å benytte. Med denne båten kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.Når man ikke skal bruke kajakken mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten kajakken henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stuves bort i båten. Husk, denne kajakken kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.dragonfly220200820to.jpg

 

Spesialkonstruerte bæresekker

Kajakkene fra Advanced Elements er unike, både med henhold til kvalitet, funksjonalitet, vekt og sjøegenskaper. Du kan bære med deg båtene og frakte dem dit du vil uten problemer. Kajakkene er lette, kompakte og håndterbare. Båtene kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.West System Norge AS leverer spesialkonstruerte bæresekker med magebelte som kan brukes når man skal bære med seg kajakken.

Anbefalt tilbehør:

• Padleåre (4-delt passer i medfølgende bag)• En liten fotpumpe• Redningsvest• Roll Top Deck Bag (bag for oppbevaring på dekket)• Lanterne• Bæresekk for å bære kajakken inn på fjellet eller i skogen• Lanterne (vi anbefaler Navilight)dragonflyae1001orpt6.jpgLagoon 2 har et robust og godt gummihåndtak i baugendragonflyae1001orpt5.jpgBåten er utstyrt med en kraftig styrefinne som sørger for gode styringsegenskaper og god retningsstabilitetdragonflyae1001orpt4.jpgKajakken er produsert i et robust dukmateriale i PVC79.jpegFordi kajakken fra Advanced Elements er så enkle og lette å frakte med seg, er det mange som tar den med på ferietur selv om de reiser med fly. Hva sier du til en stille og rolig padletur på kanalene i Venezia en tidlig morgenstund? Dette er ikke vanskelig å få til med en kajakk fra Advanced Elements.xbag002bskilt7.jpg

Dimensjoner
Lengde 366 cm
Bredde 90 cm
Vekt 14 kg
Størrelse nedpakket 89 x 65 x 25 cm
Generelt
Lastekapasitet 159 kg
Farge Orange/grå

AE Packlite 4-delt kajakkåre

En praktisk og god 4-delt padleåre fra Advanced Elements.
1.199,-
AE Packlite 4-delt kajakkåre

AE Luftpumpe 2-veis til luftkajakker

2-veis luftumpe til luftkajakker/kanoer.
329,-
AE Luftpumpe 2-veis til luftkajakker

Egalis Swift 4-delt kajakkåre

4-delt allround padleåre som passer de fleste og til mange typer bruk.
790,-
Egalis Swift 4-delt kajakkåre

Gummibåtpumpe Bravo 7

Manuell båtpumpe "Bravo 1". Alle deler er i rustfritt materiale. Leveres med adapter til de fleste ventilstørrelser.
269,-
Gummibåtpumpe Bravo 7

AE Ultralight 4-delt kajakkåre

Kompakt, lett og ultraportabel 4-delt kajakkåre designet for maksimal portabilitet. Pakkes ned til bare 60 cm i lengde og veier bare 669 gram, noe som gjør den kompakt nok og lett nok til å ta med overalt.
990,-
AE Ultralight 4-delt kajakkåre

Carlisle Saber - Barneåre 2-delt

En flott kajakkåre for barn. Kort og elegant, denne padleåren er lett i vekt og tilpasset barn. Denne kvalitetsåren er liten og lett, noe som gjør den perfekt for mindre hender å gripe og manøvrere.
790,-
Carlisle Saber - Barneåre 2-delt

Advanced Elements - QuickDraw Deck bag – Dekksbag

Dekksbaggen er ustyrt med justerbare sikringsstropper på toppen samt D-ringer. Den har vanntett glidelås og elastiske strikker.
790,-
Advanced Elements - QuickDraw Deck bag – Dekksbag
Solution by DOTS as | Powered by Flexis