Produktbilde

StraitEdge 2 Kajakk, Gul

Dette er en sporty og morsom båt for alle som vil oppdage naturen på nært hold sammen med en annen. For 2 personer.

9.990,-

inkl. mva På lager: 2 Varenummer: AE1014-Y

• Kun 21 kg • Oppblåsbar "sit-on-top kayak" • monteres på kun få minutter! • Sporty, tøff og morsom • Beregnet for 2 personer

straitedge22.jpg

Sporty og tøff

StraitEdge 2 er designet og laget for å tåle en trøkk. Dette er en sporty og morsom båt for alle som vil oppdage naturen på nært hold sammen med en annen.

Denne "sit-on-top" tandem-kajakken er konstruert for å tåle litt røffe forhold. Båten er blant annet egnet for å bruke i elver med stri sjø og hvite skumtopper. Dobbelt morsomt og minnerikt kan det også bli når man er 2 stykker ombord som "suser" nedover elven.

 

straitedgejpg2.jpg 

Standardutstyr:

 • Fiskestangholdere
 • Bagasjestropper på dekk
 • Nettinglomme
 • Praktiske gummihåndtak i baug og akter
 • Sammenleggbart sete
 • Justerbar ryggstøtte
 • Hard baug og akterstevn
 • Selvlensende porter/åpninger som også kan lukkes
 • D-ring for feste og fortøyning
 • Praktisk bag for transport og lagring
 • Reparasjonssett
 • Brukermanual på norsk

se2ae1014ycallouts.jpg

Lav vekt - laget for å tåle en trøkk

StraitEdge 2 er en oppblåsbar kajakk med lav vekt. Denne morsomme båten har mange fine egenskaper, og er en båt som hele familien kan ha glede av, også de minste. Med denne båten kan man more og hygge seg på vannet, enten du er liten eller stor.

Båten er laget i sterk PVC og har sveisete sømmer som sikrer soliditet og holdbarhet. Båten har gode ventiler som holder godt på luften.

 

En unik og spesiell båt

StraitEdge 2 vekker i likhet med andre Advanced Elements-båter stor oppsikt der den brukes. Når du blåser opp denne båten og treffer andre på vannet, vil du garantert få oppmerksomhet og kanskje også noen nysgjerrige spørsmål. Dette er en båt som folk liker og får lyst til å prøve selv. Den appellerer til fine og spennende turer på vannet og minnerike naturopplevelser.

 

Enkel å frakte - enkel å montere

StraitEdge 2 er en oppblåsbar kajakk. Den er derfor svært enkel og rask å montere. Fordi denne kajakken er så liten og har så lav vekt (15 kg), er den ideell å ha med seg på turer enten man reiser med båt, bobil, tog eller fly. Når man har kommer fram til et vann eller en elv tar det bare noen minutter før StraitEdge 2 er pumpet opp og er klar til bruk. Dette er enkelt og kan gjøres av hvem som helst. Det følger med brukermanual på norsk. NB! Pumpe selges separat.

 

Ta med deg denne kajakken når du er på tur med en større båt

xbag5.jpg

Båten egner seg også glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kajakken fin å benytte. Med denne båten kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.

Når man ikke skal bruke kajakken mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten kajakken henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stuves bort i båten. Husk, denne kajakken kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.

se2ae1014ytop.jpg

Spesialkonstruerte bæresekker

Kajakkene fra Advanced Elements er unike, både med henhold til kvalitet, funksjonalitet, vekt og sjøegenskaper. Du kan bære med deg båtene og frakte dem dit du vil uten problemer. Kajakkene er lette, kompakte og håndterbare. Båtene kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

West System Norge AS leverer spesialkonstruerte bæresekker med magebelte som kan brukes når man skal bære med seg kajakken.

 

Anbefalt tilbehør:

 • Padleåre (4-delt passer i medfølgende bag)
 • En liten fotpumpe
 • Redningsvest
 • Bæresekk for å bære kajakken inn på fjellet eller i skogen
 • Lanterne (Vi anbefaler Navilight)

 

 

seae1006ypt032.jpg  seae1006ypt022.jpg

Båten er som andre Advanced Elements-båter utstyrt med gode og holdbare ventiler. StraitEdge er utstyrt med et behagelig og sammenleggbart sete.

 

se2ae1014ypt012.jpg

StraitEdge har en unik konstruksjon med avtakbare ribber i aluminium både i baug og akter

76.jpeg

Fordi kajakken fra Advanced Elements er så enkle og lette å frakte med seg, er det mange som tar den med på ferietur selv om de reiser med fly. Hva sier du til en stille og rolig padletur på kanalene i Venezia en tidlig morgenstund? Dette er ikke vanskelig å få til med en kajakk fra Advanced Elements.

xbag002bskilt4.jpg

Dimensjoner
Lengde 400 cm
Bredde 90 cm
Vekt 21 kg
Størrelse nedpakket 96 x 50 x 32 cm
Generelt
Lastekapasitet 227 kg

AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

2-veis luftumpe til luftkajakker/kanoer.
Pumper opp alle Advanced kajakker og kanoer på en effektiv måte.
499,-
AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

AE Ultralight 4-delt kajakkåre

Kompakt, lett og ultraportabel 4-delt kajakkåre designet for maksimal portabilitet. Pakkes ned til bare 60 cm i lengde og veier bare 669 gram, noe som gjør den kompakt nok og lett nok til å ta med overalt.
990,-
AE Ultralight 4-delt kajakkåre

AE Twilight 4-delt kajakkåre

"Twilight" fra Advanced Elements er en 4-delt allround padleåre som passer de fleste og til mange typer bruk.
949,-
AE Twilight 4-delt kajakkåre
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis