Produktbilde

StraitEdge Kajakk, Gul

Dette er en sporty og morsom båt for alle som vil oppdage naturen på nært hold og gjerne også utfordre den litt.

6.990,-

inkl. mva På lager: 2 Varenummer: AE1006-Y

• Kun 15 kg • Oppblåsbar "sit-on-top kayak" • monteres på kun få minutter! • Sporty, tøff og morsom 

 

Sporty og tøff "Sit-on-top" kajakk

StraitEdge er designet og laget for å tåle en trøkk. Dette er en sporty og morsom båt for alle som vil oppdage naturen på nært hold og gjerne også utfordre den litt. Denne "sit-on-top" kajakken er konstruert for å tåle litt røffe forhold. Båten er blant annet egnet for å bruke i elver med ganske stri sjø og hvite skumtopper.

 

straitedgejpg.jpg

 

Standardutstyr:

 • Fiskestangholdere
 • Bagasjestropper på dekk
 • Nettinglomme
 • Praktiske gummihåndtak i baug og akter
 • Sammenleggbart sete
 • Justerbar ryggstøtte
 • Hard baug og akterstevn
 • Selvlensende porter/åpninger som også kan lukkes
 • D-ring for feste og fortøyning
 • Praktisk bag for transport og lagring
 • Reparasjonssett
 • Brukermanual på norsk
 
seae1006ycallouts.jpg
 

Selvtømmende porter

StraitEdge har god oppdrift og er utstyrt med en solid baug og akterstevn som er forsterket med aluminium. Kajakken er også utstyrt med "selvtømmende porter" som sikrer at vann som eventuelt kommer ombord "dreneres" ut av båten igjen. Dette sikrer komfort og trygghet.

Man kan selv bestemme om man vil ha portene åpne eller lukket. Dette velger man ut fra hva slags forhold man skal padle i.

 

Enkel å padle

Båten er retningsstabil og god å manøvrere. Den lystrer padlerens åregrep og vektfordeling på en fin måte, og man føler seg alltid trygg ombord. Båten er utstyrt med fiskestangsholdere og god lasteplass, noe som gjør den ekstra gunstig å bruke for jakt og fiskeinteresserte.

StraitEdge passer både for de som vil leke seg i elven, utforske vann og vassdrag og for de som vil padle en rolig og koselig tur langs holmer og skjær langs kysten.

Denne kajakken er ypperlig å bruke for de som er glad i å fotografere. Man sitter stødig og trygt og man har plass til å ha med seg endel remedier og utstyr ombord.

3412467167fa4b6023b.jpg

 

Lav vekt - laget for å tåle en trøkk

StraitEdge er en oppblåsbar kajakk med lav vekt. Denne morsomme båten har mange fine egenskaper, og er en båt som hele familien kan ha glede av, også de minste. Med denne båten kan man more og hygge seg på vannet, enten du er liten eller stor.

Båten er laget i sterk PVC og har sveisete sømmer som sikrer soliditet og holdbarhet. Båten har gode ventiler som holder godt på luften.

 

En unik og spesiell båt

StraitEdge vekker i likhet med andre Advanced Elements-båter stor oppsikt der den brukes. Når du blåser opp denne båten og treffer andre på vannet, vil du garantert få oppmerksomhet og kanskje også noen nysgjerrige spørsmål. Dette er en båt som folk liker og får lyst til å prøve selv. Den appellerer til fine og spennende turer på vannet og minnerike naturopplevelser.

 

Enkel å frakte - enkel å montere

xbag4.jpg

StraitEdge er en oppblåsbar kajakk. Den er derfor svært enkel og rask å montere. Fordi denne kajakken er så liten og har så lav vekt (15 kg), er den ideell å ha med seg på turer enten man reiser med båt, bobil, tog eller fly. Når man har kommer fram til et vann eller en elv tar det bare noen minutter før StraitEdge er pumpet opp og er klar til bruk. Dette er enkelt og kan gjøres av hvem som helst. Det følger med brukermanual på norsk. NB! Pumpe selges separat.

 

Ta med deg denne kajakken når du er på tur med en større båt

Båten egner seg også glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kajakken fin å benytte. Med denne båten kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.Når man ikke skal bruke kajakken mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten kajakken henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stuves bort i båten. Husk, denne kajakken kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.

 

seae1006ytop2.jpg

 

Spesialkonstruerte bæresekker

Kajakkene fra Advanced Elements er unike, både med henhold til kvalitet, funksjonalitet, vekt og sjøegenskaper. Du kan bære med deg båtene og frakte dem dit du vil uten problemer. Kajakkene er lette, kompakte og håndterbare. Båtene kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

West System Norge AS leverer spesialkonstruerte bæresekker med magebelte som kan brukes når man skal bære med seg kajakken.

 

Anbefalt tilbehør:

 • Padleåre (4-delt passer i medfølgende bag)
 • En liten fotpumpe
 • Redningsvest
 • Bæresekk for å bære kajakken inn på fjellet eller i skogen
 • Lanterne (vi anbefaler Navilight)

 

seae1006ypt02.jpg  seae1006ypt03.jpg

Båten er som andre Advanced Elements-båter utstyrt med gode og holdbare ventiler. StraitEdge er utstyrt med et behagelig og sammenleggbart sete

 

se2ae1014ypt01.jpg

 

StraitEdge har en unik konstruksjon med avtakbare ribber i aluminium både i baug og akter

75.jpeg

Fordi kajakken fra Advanced Elements er så enkle og lette å frakte med seg, er det mange som tar den med på ferietur selv om de reiser med fly. Hva sier du til en stille og rolig padletur på kanalene i Venezia en tidlig morgenstund? Dette er ikke vanskelig å få til med en kajakk fra Advanced Elements.

 

xbag002bskilt3.jpg

Dimensjoner
Lengde 295 cm
Bredde 90 cm
Vekt 15 kg
Størrelse nedpakket 99 x 45 x 24 cm
Generelt
Lastekapasitet 136 kg

AE Packlite 4-delt kajakkåre

En praktisk og god 4-delt padleåre fra Advanced Elements.
1.249,-
AE Packlite 4-delt kajakkåre

AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

2-veis luftumpe til luftkajakker/kanoer.
Pumper opp alle Advanced kajakker og kanoer på en effektiv måte.
499,-
AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

AE Ultralight 4-delt kajakkåre

Kompakt, lett og ultraportabel 4-delt kajakkåre designet for maksimal portabilitet. Pakkes ned til bare 60 cm i lengde og veier bare 669 gram, noe som gjør den kompakt nok og lett nok til å ta med overalt.
990,-
AE Ultralight 4-delt kajakkåre

Gummibåtpumpe Bravo 7

Manuell båtpumpe "Bravo 1". Alle deler er i rustfritt materiale. Leveres med adapter til de fleste ventilstørrelser.
299,-
Gummibåtpumpe Bravo 7

Gummibåtpumpe Bravo 7

Manuell båtpumpe "Bravo 1". Alle deler er i rustfritt materiale. Leveres med adapter til de fleste ventilstørrelser.
299,-
Gummibåtpumpe Bravo 7

Ally pakksekk med bæreremmer – 225 liter

Denne solide pakksekken er produsert av Bergans AS og er spesialdesignet for å kunne bære med seg Ally-kanoer.
1.499,-
Ally pakksekk med bæreremmer – 225 liter
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis