Produktbilde

Epifanes matt teaklakk, 1 l

Til alle typer trevirke, men spesielt anbefalt til fete treslag som teak etc. Lakken gir en vakker silkematt glans. Robust og slitesterk. Beregnet som toppstrøk over annen lakk. Til alt interiør i båt, kjøkkeninnredninger, skrivepulter, dører etc.

422,-

inkl. mva På lager: 3 Varenummer: 2043

Til alle typer trevirke, men spesielt anbefalt til fete treslag som teak etc. Lakken gir en vakker silkematt glans. Robust og slitesterk. Beregnet som toppstrøk over annen lakk.

 

Anbefalt bruksområde
Til alt interiør i båt, kjøkkeninnredninger, skrivepulter, skaper, dører, spisebord, stoler, terskler etc. Til eksteriør som et forskjønnende toppstrøk på en flate som er behandlet med flere strøk med Epifanes Blank Teaklakk eller Epifanes Klar Blank Polyuretanelakk, eks. badeplattformer, rekkestøtter, hagemøbler, garasjeporter etc.

Tørketid ved 20°C. og 65 % relativ luftfuktighet
Støvtørr etter 1 time, kan pusses og overlakkeres etter 12 timer. Ved høyere eller lavere temperaturer forlenges eller forkortes disse tidene.

Arbeidsmiljø
Temperatur på lakk, underlag og i luften bør ikke være lavere enn 8°C. ved påføring. Relativ luftfuktighet skal ikke overstige 85%.

Anbefalt tynner
Ved påføring med pensel/rulle: Epifanes Tynner for enkomponent lakk og maling.
Ved sprøyting: Epifanes Sprøytetynner for enkomponent lakk og maling

Dekkevne
Ca. 12m² per liter 

Påføringstips
Påfør 1-2 strøk Epifanes Matt Teaklakk på eksisterende lakkflate. Underlaget skal være tørt, avfettet og lett pusset. Bland innholdet i boksen godt før bruk, men unngå å «vispe» luft inn i lakken.

Ikke påfør lakken "vått i vått", og unngå tykke lag da dette kan føre til dårlig herding. Ikke påfør så mye lakk at lakken renner. Ikke arbeid med lakk i direkte sollys eller sterk vind da løsemidlene under disse forholdene fordamper fortere og gjør lakken mindre flytende og smidig. Vær obs. på temperaturendringer og duggfall. Bruk alltid en førsteklasses myk og ren pensel eller en god rulle (eks. mohair). Det anbefales også å benytte skumfordriver til å jevne ut lakken etter påføring med pensel/rulle. La lakken herde godt og mattslip mellom hvert strøk.

Ved lav og høy temperatur anbefales det å tynne ut lakken ca. 5-10% med Epifanes Tynner for en-komponent lakk og maling.

Lakkering og vedlikehold på tidligere lakkert treverk
Epifanes Matt Teaklakk kan brukes til vedlikehold på en- eller tokomponente lakksystemer. Når du ser at overflaten på en lakkert begynner å bli stygg, vask overflaten med mildt salmiakkvann, tørk flaten, puss med sandpapir nr. 280-320, fjern støv med rødsprit og følg overstående retningslinjer.

Sikaflex 292i hvit 300 ml

Sikaflex 292 er et meget sterkt maritimt lim for liming av konstruksjoner som utsettes for store belastninger. Godt egnet for elastisk liming av ubehandlede, grunnede og lakkerte overflater som aluminium, stål, glass, polyester, ABS, hard PVC, tre og lignende. Luktsvak/Ikke korrosiv, vibrasjons- og støydempende, kan utsettes for kraftige støt, sjø- og ferskvannsbestandig, god vedheft. Husk å forbehandle med Sika Cleaner og Sika Primer.
389,-
Sikaflex 292i hvit 300 ml

Nordmarka XL

NORDMARKA XL – Kongen av alle kanotraller og kajakktraller. En suveren tralle med ekstra store hjul (diameter 49 cm) og en fantastisk god brukervennlighet. Vi har solgt kano- og kajakktraller i over 20 år.
2.990,-
Nordmarka XL
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis