Produktbilde

Lalizas Performance padlevest

Lalizas Performance er en meget god padle, seile og vannsportvest. Den er meget behagelig å bruke når man padler kajakk eller kano.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

Performance har optimalt god passform og meget god yteevne. Vesten er behagelig og bekvem og ha på seg og egner seg svært godt til padling, seiling, vindsurfing og annen vannsport der man har behov for en behagelig og trygg vest.

Denne vesten anbefaler vi på det varmeste. Den er beregnet for både menn, kvinner, barn og juniorer.

Denne vesten har justerbare skulderstropper, glidelås i front samt spennbelte rundt livet. Elastisk strikk nederst i livet. Gode innstillings og justeringsmuligheter for best mulig komfort. Vesten sitter tett og fint til kroppen samtidig som du føler at du har stor bevegelsesfrihet og komfort.

Performance er produsert og godkjent etter de siste europeiske standarder og holder meget høy kvalitet.

Vesten har 2 stk refleksbrikker både i front og bak på vesten. Vesten er lager i mykt, men kraftig polyestermateriale. Utstyrt med 2 stk lommer, en på hver side i front.

Lalizas Performance er en meget god padlevest for som driver rolig mosjonspadling og for de som er mer aktive. Vesten sitter godt på kroppen samtidig som man har stor bevegelsesfrihet.

 

Tekniske spesifikasjoner:

Størrelse: 25-40, 40-70, 70+ kg

Farge: Blå/grå

Godkjenning: CE ISO 12402-5

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis