Produktbilde

Six 10 Epoxy, selvblandende patron, 190 ml

Fortykket 2-komponent epoxy på fugepatron, 190 ml

339,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: SIX-10

SIX10 er fortykket WEST SYSTEM epoxy som leveres på en selvblandene fugepatron. Benyttes m/standard fugepistoler. Limet er vannfast, vanntett og har styrke og egenskaper som vanlig WEST SYSTEM epoxy.  Limer og fester til tre, glassfiber, stål, aluminium etc. Limet er ekstremt sterkt, vanntett og vannfast. Ideelt for reparasjoner i båten, huset, bilen og på hytta. 

 

six101.jpg

- fortykket epoxy på fugepatron

- Leveres på selvblandene fugepatron: Svært enkel å bruke- Styrke og egenskaper som vanlig WEST SYSTEM epoxy- Limer og fester til tre, glassfiber, stål, aluminium med mer- Ekstremt sterkt - brukes til strukturelle limarbeider- Vanntett - Vannfast

 

Dette er et fortykket og gapfyllende to-komponent epoxy lim som blander seg selv i patronspissen når det presses ut av patronen.

WEST SYSTEM SIX10 er en epoxy med stor styrke, utviklet for permanent vannbestandighet og strukturelle limearbeider. Beregnet for alle generelle limearbeider og reparasjoner der man har behov for et sterkt, gapfyllende og fortykket epoxylim. SIX10 herder ned til 10 °C.

 

SLIK GJØR DU

Fjern (og ta vare på) låsemutteren og pluggen som er festet foran på patronen. Skru deretter på spissen som følger med. Denne spissen sørger for at herder og base blir blandet sammen på riktig måte (2:1 resin/herder) og at limet kommer ut i ønsket mengde. Ekstra spisser kan hvis ønskelig kjøpes separat.

six104.jpg                           six105.jpg

SIX10 påføres ved hjelp av en vanlig fugepistol. Flatene som skal limes, tettes eller fuges med SIX10 skal være rene, tørre og mattslipt. Etter påføring av limet, skal eventuelle tvinger tilpasses og festes med moderat kraft innen 40 minutter. Behold tvingene på i riktig posisjon inntil limet har fullherdet. Limet herder til en gelelignende konsistens i løpet av ca 40 minutter ved 21 °C. Limet som er i selve spissen og som skal brukes må derfor presses ut og benyttes innen denne tiden. Limet kan også klemmes ut av patronen og brukes uten selve spissen. Da må man være påpasselig med å blande herder og base godt sammen i et blandebeger el.lign. før limet påføres på det stedet der det skal brukes.

 

HERDETID

Ved 21 °C vil man ha en arbeidstid på ca 40 minutter. Limet vil herde til en fast konsistens i løpet av 5-6 timer. Vent 24 timer før limet er fullherdet og limstedet kan belastes med full styrke. Herdingen vil gå raskere i høye temperaturer og saktere i lave temperaturer.

 

RENGJØRING

Fjern søl og overflødig lim før herding med en absorberende klut eller papir. Bruk gjerne en effektiv rensevæske eller aceton

Se demonstrasjonsvideo her: http://www.westsystem.com/ss/six10-demo/ 

  six104.jpg                           six105.jpg

Epoxyegenskaper
Blandingsforhold - Resin/Herder -
Laveste brukstemperatur 10º C
Brukstid i blandebegeret v/21°C -
Arbeidstid på reparasjonsstedet v/21°C ca. 45 min.
Herder til en fast tilstand v/21°C 5-6 timer
Slipbar v/21°C -
Fullherdet v/21°C 24 timer


Blandepinner i tre - 100 stk

Blandepinner til å blande og røre i epoxy, polyester, lakk, maling, beis etc. samt påføre sparkelmasser osv. Pinnene har avrundede hjørner. Billig, praktisk og godt verktøy.
99,-
Blandepinner i tre - 100 stk

B-pakke 6 kg, herder 205 standard

B-pakke m/standard herder. Inneholder 5 kg base + 1 kg/205 herder (standard herder).
1.990,-
B-pakke 6 kg, herder 205 standard

A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

A-pakke m/standard herder. Inneholder 1 kg base + 0,2 kg/205 herder (standard herder).
599,-
A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

Engangshansker i nitril, ekstra solid - 5 par

Ekstra sterke engangshansker i gummi uten søm. Beskytter huden mot epoxy, polyester, maling og andre kjemikalier. Disse hanskene er produsert i nitril, og er pudderfrie.
79,-
Engangshansker i nitril, ekstra solid - 5 par

Glassfiberbåter: Reparere & vedlikeholde

Tar for seg reparasjoner av plastlaminater, delamineringer, kjølskader, behandling og forebyggelse av plastpest (osmose). Mer enn 50 tegninger og bilder. Anbefales for alle plastbåteiere. Norsk tekst.
229,-
Glassfiberbåter: Reparere & vedlikeholde
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2018 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis