• Deeper Smart Sonar Chirp+

  Deeper Smart Sonar Chirp+ er et kastbart, trådløst ekkolodd som gir deg muligheten til å finne ut hvordan det ser ut under overflaten, samt finne ut hvor fisken står. Finn fisken, bruk din smarttelefon.
  4.139,-
  Deeper Smart Sonar Chirp+

  Deeper Smart Sonar Pro+

  Deeper Smart Sonar Pro+ WIFI og GPS er et kastbart, trådløst ekkolodd som gir deg muligheten til å finne ut hvordan det ser ut under overflaten, samt finne ut hvor fisken står. Finn fisken, bruk din smarttelefon.
  3.199,-
  Deeper Smart Sonar Pro+

  Deeper Smart Start

  Deeper Smart Start er et kastbart, trådløst ekkolodd som gir deg muligheten til å finne ut hvordan det ser ut under overflaten, samt finne ut hvor fisken står.
  1.349,-
  Deeper Smart Start

  Deeper Nattdeksel Orange

  Deeper Night Cover gjør at du kan fiske om natten eller i dårlig sikt og likevel se din Deeper. Bytt ut det originale dekselet med et gjennomsiktig orange deksel.
  284,-
  Deeper Nattdeksel Orange
 • Deeper Smarttelefon Holder

  Deeper Phone Holder er en holder for å feste smarttelefonen til fiskestangen. Smarttelefonen sitter dermed godt fast slik at du både kan betjene telefonen og fiskestangen samtidig.
  339,-
  Deeper Smarttelefon Holder

  Deeper Flexible Arm Boat 2.0 79cm

  Deeper Flexible Arm Mount 2.0 gjør at du kan feste Deeper Smart Sonar direkte til båt, kajakk, kano eller bellybåt.
  1.149,-
  Deeper Flexible Arm Boat 2.0 79cm

  Deeper Smartphone Winter Case 2.0

  Deeper vinterdeksel til smarttelefon designet for isfiske. Dekselet er isolert og bevarer levetiden på batteriet. Deeper Winter Case har eget rom til powerbank for lading av telefon.
  599,-
  Deeper Smartphone Winter Case 2.0
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2021 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis