• Vannski Combo - Hydroslide

  Tøff Combo Vannski, Full Throttle. For nybegynnere til mellomnivå. B-vare. Se på bilde. Vannski-sett er helt nytt og aldri vært brukt i vannet. Brukbart som dobbel eller monoski. Lett reparasjon.
  Nå 3.099,-
  Vannski Combo - Hydroslide

  - 9%

  Vannski Vega

  Klassiske comboski som passer til allround-kjøreren men også til den mer kresne vannski-kjøreren. Skien er enkel å komme opp på, men smal nok profil til at den er enkel å manøvrere i svingene. Konkav underside for å gi et godt grep mot vannoverflaten.
  Fra 2.890,-
  Vannski Vega

  Wakeboard, Starlit inkl. bindinger

  Starlit 140 Wakeboard er et svært godt wakeboard til allsidig bruk. Det er lettkjørt, retningsstabilt, og svinger lett. Brettet går raskt fra kant til kant, og gir deg en morsom kjøreopplevelse. Med dette brettet er det lett å lære seg å stå på wakeboard!
  3.990,-
  Wakeboard, Starlit inkl. bindinger

  1852 Vannskitau

  Vannskitau i god kvalitet. Gummiert håndtak med softgrip.
  509,-
  1852 Vannskitau
 • Wakeboard Instinct m/binding

  Wakeboard "Tantrum WB-911" med twin-tip og kraftig carvingfunksjon. Passer kjørere på alle nivåer. Dype senterfinner gir brettet god stabilitet. Leveres med binding "Chaser" med høy hæl og borrelås.Produsert i USA.
  5.099,-
  Wakeboard Instinct m/binding

  Vannskikrok

  Vannskikrok i syrefast stål 316.
  409,-
  Vannskikrok
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis