• Skolerigg

  Skoleriggen er en ikke-IODA-godkjent rigg for trenings- og nybegynnerbåter. Skoleriggen er utstyrt med blokk for spri, taulåser i syrefast stål for sprihaling og kick og to blokkhemper i toppen for seilfeste. Endene er tettet med nylonpropper. Lissene må knytes på. Bommen leveres med stoppere for kick og hanefot samt taulås for uthal. Skoleriggen leveres uten tauverk av noe slag.
  Fra 824,-
  Skolerigg

  - 25%

  Rigg Silver

  Masten, bommen og spristaken i Silver riggen er ikke så stiv som Blackgold, men dette settet er ideelt for lette seilere som nettopp har begynt å seile regatta. Silver rigg er laget i 6082 aluminium. Silver 40 mm. bom er laget i samme høykvalitets aluminium som Blackgold bom, og leveres med Dyneema 4 mm. uthal, Dyneema 6 mm. kick med 2 mm. wire og 3 mm. Dyneema hanefot med ring. Masten leveres med komplett riggpakke med sprihaling i Vectran, aluminium cleat for spri og kick, vaker og festepinner.
  Fra 824,-
  Rigg Silver

  - 25%

  Rigg Blackgold

  Verdens mest avanserte Optimistjollerigg.
  Fra 1.311,-
  Rigg Blackgold

  - 25%

  Riggpakke for skolerigg

  Riggpakke med alle nødvendige tauverk for å rigge en skolerigg 2941300. Inkluderer ikke lisser.
  Nå 231,-
  Riggpakke for skolerigg

  - 25%

 • Seil standard

  Standard Optimistseil i 3 US oz. Dacron. 6 paneler. Forniklede maljer og isydde spiler. Ikke godgjent for regattabruk.
  4.099,-
  Seil standard

  Regattaseil

  Laget for fart! Det er lagt mye omteksomhet i produksjonen av disse regattaseilene. Laget av Polyant 140B seilduk, en av de beste duker som er tilgjengelig. Lettrimmet 6 panels horisontaldesign. Koniske spiler og vindu. Leveres med betalt IODA-avgift (button), seilpose og Vectran lissepakke. Leveres i to utgaver, for seilere under 40 kg. og over 40 kg.
  Fra 6.149,-
  Regattaseil

  Ror/kjøl tre

  Optiparts ror og kjøl for hytte- og treningsbåter. Rimeligste variant, laget av 12,5 mm vannfast finer, lakkert 3 strøk. Ror leveres med beslag, men uten rorkult og forlenger.
  Fra 1.499,-
  Ror/kjøl tre

  - 25%

  Ror/kjøl IODA Racing

  Optiparts Racing ror og kjøl for regattabruk. Tilfredsstiller IODA-reglene, og holder en meget høy finish. Både ror og kjøl er laget med maksimal tillatt tykkelse for å få en så stiv konstruksjon som mulig. Kjølen har hode i teak med meget god finish. Ror leveres med beslag, men uten rorkult og forlenger.
  Fra 3.249,-
  Ror/kjøl IODA Racing
 • Rorkult med forlenger for skolebåt

  Rorkult for Optimistjolleror. Rorkult leveres med forlenger og skruer.
  Nå 749,-
  Rorkult med forlenger for skolebåt

  - 25%

  Rorkult sort med forlenger

  Rorkult for både Racing og tre-ror. Sort forlenger og sort rorkult med gummiledd med tråd. Rorkult leveres med forlenger og skruer.
  Nå 936,-
  Rorkult sort med forlenger

  - 25%

  Tralle Optimist

  Aluminium tralle i eloksert aluminium firkantprofil. Fremkanten er forsterket med en rustfri plate for lengre levetid. Taes lett fra hverandre i 3 deler med fjærbelastede stoppeknotter. Hjulene kan taes av med et håndgrep. Tar minimal plass ved transport og lagring. Polstret med PVC-slange på de stedene som kommer i kontakt med skroget. Leveres med BOW WOW holder som holder jolla på plass på trallen. Leveres med små eller store hjul.
  4.349,-
  Tralle Optimist

  Bunntrekk Optimist

  Optiparts bunntrekk for optimistjoller. Pustende materiale. 3 brede polstringer som beskytter bunnen av jollen. 6 mm strikk og 2 stropper med clips holder trekket på plass.
  4.249,-
  Bunntrekk Optimist
 • Topptrekk Optimist

  Optiparts topptrekk for optimistjoller. Pustende materiale. 2 stropper med clips holder trekket på plass.
  2.699,-
  Topptrekk Optimist

  Rigbag Optimist

  Riggbag laget i Heavy Duty 600 polyesterduk med to rom. Et for seil og bom og et for mast og spristake. Leveres med glidelåslukking, navnelapp og avtagbar, justerbar bærestropp. To strammestropper gjør det mulig å lage en kompakt pakke.
  Nå 651,-
  Rigbag Optimist

  - 25%

  Bag for ror og kjøl

  Bag for ror og kjøl til Optimistjolle. Laget i kraftig 600D polyesterduk. Separate rom for ror og kjøl, samt eget rom for vaker, slepeline og annet tilbehør. Bærehåndtak og bærestropp.
  Nå 974,-
  Bag for ror og kjøl

  - 25%

  Polstring for biltak

  Skumrør trukket med kraftig nylonduk med borrelås. Beskytter båten mot skader ved transport på biltak.
  Nå 269,-
  Polstring for biltak

  - 25%

 • Bow Bumper baugfender for Optimist

  Skumrør trukket med kraftig nylonduk med borrelås. Passer perfekt rundt baugen på Optimistjolla. Ypperlig for nybegynnere, seilskoler o.l.
  Nå 449,-
  Bow Bumper baugfender for Optimist

  - 25%

  Ribenk - Optiparts

  Optiparts ribenk for trening på land. Fullt demonterbar. Leveres med justerbar ristropp og polstret "ripe". Perfekt for den ekstra treningsøkten! Praktisk transport takket være den enkle quick link monteringen. Kraftig, men veier bare 3,7 kg.
  2.799,-
  Ribenk - Optiparts

  Øsekar for optimist

  Øsekar i sterk konstruksjon med stort håndtak. Volum 3,5 l. Passer perfekt i hjørnene på IOD?95 skroget. Vekt bare 210 gram. Leveres i rød og grønn for Babord og Styrbord.
  125,-
  Øsekar for optimist

  - 25%

  Øsekar stort for Optimist

  Stort øsekar for Optimistjolle. Større enn noe annet kommersielt tilgjengelig øsekar. Bred bunn for større effekt. Forsterket på de rette stedene. Trekantet topp gjør at øsekaret ikke sitter fast under ripa. Vekt kun 260 gram. Volum 4,2 liter.
  Nå 186,-
  Øsekar stort for Optimist

  - 25%

 • Mastelås Optimist

  Rustfri mastelås for sikker låsing av masten i mastefoten under kullseiling. Låsen har gummioverflate og låses rundt masten under mastetoften. Gir masten 100 % bevegelsesfrihet. Leveres med sikringsline.
  Nå 419,-
  Mastelås Optimist

  - 25%

  Oppdriftspølse

  Oppdriftspølser for Optimistjoller og andre joller. 2947700 og 2947800 er kraftige IOD?95-godkjente oppdriftspølser i polyurethanebelagt nylon. Disse oppdriftspølsene er vesentlig sterkere enn pølser laget i PVC eller PVC-belagt nylon. Volum 48 L. 2947700 har normal ventil med tilbakeslagsventil. Farge grå. 2947800 har en vri-låsbar tubeventil montert på en slange som gjør den enkelt og rask å blåse opp og tømme. Farge rød. 2947600 er i PVC og er ikke godkjent for regattabruk, men er velegnet til treningsbåter, båter eldre enn 1995 og andre jolleklasser.
  Fra 254,-
  Oppdriftspølse

  - 25%

  Spile for Optimist 45,5 cm

  Lengde: 45,5 cm
  Nå 209,-
  Spile for Optimist 45,5 cm

  - 25%

  Festepinner

  Festepinner for feste av vaker og topplisser.
  Nå 156,-
  Festepinner

  - 25%

 • Sprisystem komplett Harken

  3 mm vectran tau med ultra lav strekk, spleiset med øye i begge ender. Leveres komplett med Harken spriblokk som på grunn av sin kurvede side ligger støtt på masten så du slipper slitasje på masten. 29 mm tie-lite blokk til spritauet. Hele systemet veier kun 28 gram. Kombinasjonen av lav vekt, lavfriksjons blokker og spleiset Vectran spritau gir det mest avanserte systemet på markedet.
  Nå 1.124,-
  Sprisystem komplett Harken

  - 25%

  Reserveline Harken sprisystem

  Reserveline for sprisystem.
  Nå 209,-
  Reserveline Harken sprisystem

  - 25%

  Spriblokk uten kulelager

  Tradisjonell spriblokk for optimistjollemaster. Uten kulelager.
  Nå 404,-
  Spriblokk uten kulelager

  - 25%

  Spriblokk Harken for Optimist

  Harken spriblokk som på grunn av sin kurvede side ligger støtt på masten så du slipper slitasje på masten.
  Nå 584,-
  Spriblokk Harken for Optimist

  - 25%

 • Mastefot std.

  Mastefot for optimistjoller. Standard mastefot er den vanligste, og denne har en oval kopp som tillater masten å falle frem på unnavind. Leveres med justeringshjul og måleskala.
  Nå 824,-
  Mastefot std.

  - 25%

  Mastering

  Masteringer for montering i tofte. 2945500 brukes som forsterkning på båter som har ødelagt toften. Hull i tofte ø53 mm. 2945600 og 2945700 har konisk foring for redusert friksjon. Ovalt mastehull gir maksimal bevegelse forover/bakover og minimal bevegelse til sidene. 2945700 leveres med ekstra sleeve som reduserer slitasjen på masten.
  Fra 164,-
  Mastering

  - 25%

  Sleeve for M. Blackgold 2945700

  Reserve sleeve for Mastering Blackgold prodnr. 2945701.
  Nå 87,-
  Sleeve for M. Blackgold 2945700

  - 26%

  Harken "Argentiner" skjøteblokk for Optimist

  Harken ?Argentiner? erstatter skjøtet på den øverste delen ved hanefoten. Sparer vekt da skjøtet kan lages kortere. Skjøte-enden bindes igjennom blokken. Leveres med Vectran line og sikkerhetskrok.
  Nå 651,-
  Harken "Argentiner" skjøteblokk for Optimist

  - 25%

 • V-cleat nylon

  Cleat i nylon brukt på uthalet på Optiparts rigger.
  Nå 21,-
  V-cleat nylon

  - 28%

  Skjøtesystem komplett for skolebåter

  Komplett sett med skjøte og blokker som brukt på ZIM treningsbåt. Leveres uten tikkeblokk.
  Nå 584,-
  Skjøtesystem komplett for skolebåter

  - 25%

  Lisser

  Seillisser til mast og bom. Leveres i Vectran for regattabåter. Pakken inneholder fem 3 mm. hjørnelisser og 16 normallisser.
  216,-
  Lisser

  - 25%

  Seilnummer 23,5 cm (Optimist)

  Seilnummer i polyesterduk etter internasjonal standard. 230 mm. høye tilpasset Optimistjollen.
  41,-
  Seilnummer 23,5 cm (Optimist)

  - 25%

 • Reservedeler til Optimistjollerigger

  Diverse reservedeler til Optiparts optimistjollerigger.
  Fra 41,-
  Reservedeler til Optimistjollerigger

  - 25%

  Strikk for kjølkasse m/håndtak

  6 mm strikk med rødt PVC-håndtak for at kjølen skal holde seg i kjølkassen. Holder også ristroppene oppe. Kommer som komplett sett med 2 størrelser slange, strikk og et 3 mm Vectran tau for å holde strikken på plass. Inkludert monteringsanvisning.
  Nå 194,-
  Strikk for kjølkasse m/håndtak

  - 25%

  Kjølkasseforing sett

  Et komplett sett for å beskytte din dyrebare kjøl. 4 gummiforinger for kjølkassen, lim, sandpapir og 4 selvklebende Teflon glidestrips. Glidestripsene festes i kjølkassen for å hindre sidelengs bevegelse av kjølen.
  Nå 494,-
  Kjølkasseforing sett

  - 25%

  Gummiforing

  Gummiforing for kjølkasser.
  Nå 34,-
  Gummiforing

  - 26%

 • Ristropp, polstret v-form

  Ristropper i polyester med og uten polstring for optimistjoller.
  Nå 449,-
  Ristropp, polstret v-form

  - 25%

  Kjølkassestripe Rull 30 m

  Kjølekassestripe rull på 30 meter.
  3.299,-
  Kjølkassestripe Rull 30 m

  Hjul for tralle

  Hjul for Optimistjolletraller.
  486,-
  Hjul for tralle

  - 25%

  Hjul for tralle - punkteringsfrie

  Nye store Optiflex-lite punkteringsfrie hjul. Ultra lette (1750 gr) med stor diameter og stor dekkflate som går lett også på sand.
  Nå 486,-
  Hjul for tralle - punkteringsfrie

  - 25%

 • Låsering for tralle

  Låseringer for låsing av trallehjul på Optimistjolle trallene.
  18,-
  Låsering for tralle

  - 28%

  BOW WOW holder for tralle

  BOW WOW holder som holder optimistjolla på plass på trallen. For oppgradering av gamle traller.
  Nå 374,-
  BOW WOW holder for tralle

  - 25%

  Trenerfløyte

  Plastfløyte for redningsvester. Også ypperlig for trenere.
  Nå 39,-
  Trenerfløyte

  - 25%

  Låseknapp for trallehjul

  Hurtiglåsing av trallehjul. Passer på Optiparts optimistjolletraller.
  Nå 112,-
  Låseknapp for trallehjul

  - 25%

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2021 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis