• Kanoboka

  Kanoboka - for deg som behøver utstyrtips, turtips og som vil lære å padle mer effektivt og sikkert. Boka kom første gang ut i 1996, og kommer nå ut på nytt pga stor etterspørsel.
  279,20
  Kanoboka

  Padling – en bok av Øystein Køhn

  Dette er en grundig innføring i padlingens teknikker. Det du ikke får vite om padling her er ikke nødvendig å vite. Boka tar for seg det meste rundt både kano- og kajakkpadling. Den anbefales på det varmeste.
  299,-
  Padling – en bok av Øystein Køhn

  Cojaq - Kajakkboken som tåler vann

  Endelig er den her! Teknikkboken for kajakkpadlere, som er trykket på syntetisk papir, slik at den tåler å ligge lett tilgjengelig på dekk. Boka er skrevet av Hans Christian Alnæs.
  279,-
  Cojaq - Kajakkboken som tåler vann

  Kajakk - til tur, trening og konkurranse

  Boken vil lære deg mye om flattvannskajakker og surfski og vil gjøre det lettere for deg å velge riktig kajakk til ditt bruk. I kapittelet om teknikk får du en god forståelse av det viktigste for å få "flytfølelsen" i kajakk.
  295,-
  Kajakk - til tur, trening og konkurranse
 • Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk

  Dette er boken for deg som er nybegynner i kajakk! Kanskje har du Våttkortet fra et Introkurs eller et Grunnkurs, eller kanskje har du ikke tatt noen padlekurs i det hele tatt. Dette er uansett boken for deg!
  249,-
  Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk

  The Packraft Handbook

  Packrafthåndboken er et absolutt must for alle som enten driver med packrafting, eller har et ønske om å begynne. Denne boken vil gi deg verdifull innsikt i alt som kan relateres til packrafting: Både i elven, på sjøen og på rolig fjellvann.
  349,-
  The Packraft Handbook
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis