• Pelican Beavertail kanoåre 145 cm

  Pelican Beavertail kanoåre er en kjempefin allrounder som det er lett å bli glad i : Solid, lett og enkel i bruk!
  449,-
  Kjøp her
  Pelican Beavertail kanoåre 145 cm
 • Kanoåre aluminium, Junior - 120cm

  Aluminum paddles suitable for tenders, canoes and rowing boats. Made of a marine grade aluminum shaft and virtually indestructible plastic handle.
  199,-
  Kanoåre aluminium, Junior - 120cm

  Kanoåre i tre

  Laminert padleåre i tre. Lengde 140/150/160cm. Selges enkeltvis.
  Fra 399,-
  Kanoåre i tre

  Carlisle Ausable kanoåre - korte og lange modeller

  En kjempefin padleåre laminert tre
  499,-
  Carlisle Ausable kanoåre - korte og lange modeller

  Canoe Paddle (2 delt)

  Canoe Paddle (2 sections)
  399,-
  Canoe Paddle (2 delt)
 • Carlisle Economy kanoåre aluminium

  Dette er en fin padleåre for nybegynnere og en praktisk reserveåre å ha med seg på tur. Carlisle Økonomi kanoåre er en solid og slitesterk åre som passer godt til skoler, leirskoler, klubber osv. Åren har plastblad og aluminiumsskaft.
  499,-
  Carlisle Economy kanoåre aluminium

  Grey Owl Owlet - Barneåre

  Grey Owl Owlet er en tradisjonell, håndlaget padleåre som er utviklet for barn mellom 4 og 8 år. Denne åren har derfor et mindre blad og kortere skaft sammenlignet med en åre til en voksen person.
  399,-
  Grey Owl Owlet - Barneåre

  Grey Owl Tenderfoot - Barne -og ungdomsåre

  Grey Owl Tenderfoot er en slitesterk padleåre designet for unge, eventyrlystne og uerfarne padlere for å utvikle grunnleggende kano ferdigheter.
  599,-
  Grey Owl Tenderfoot - Barne -og ungdomsåre

  Kanoåre IndiMaster

  A light bent-shaft paddle with good balance. The paddling efficiency is maximised as the blade is bent 14 degrees in relation to the shaft. The paddle is made of aspen and birch. Reinforced blade tip and blade sides. Finished with a special varnish.
  699,-
  Kanoåre IndiMaster
 • Grey Owl Voyageur

  Dette er en kjempefin universalpadleåre til både hverdagsbruk og lengre overnattingsturer. Denne padleåren er en av våre bestselgere! Skaftet har et komfortabelt grep for både øvre og nedre hånd.
  899,-
  Grey Owl Voyageur

  Grey Owl Pathfinder

  Grey Owl Pathfinder er en oppgradert utgave av Grey Owl Voyageur. Denne åren har et nytt blad og et meget komfortabelt og nytt grep som gjør at den er meget behagelig å bruke.
  999,-
  Grey Owl Pathfinder

  Grey Owl Sugar Island Kanoåre

  Sugar Island fra Grey Owl er den rette padleåren for deg som foretrekker et litt større blad for bedre retningsstabilitet, mer kraft og større akselerasjon. Dette er kort sagt en nydelig padleåre, og en åre vi selger mange av.
  1.099,-
  Grey Owl Sugar Island Kanoåre

  Grey Owl Fleetwood Kanoåre

  Padleåren Fleetwood fra Grey Owl er perfekt til all type fritidsbruk og passer godt til solopadling fordi den lystrer deg og kanoen på en meget god måte. Dette er en padleåre som gir deg svært gode manøvreringsevner i kanoen.
  1.799,-
  Grey Owl Fleetwood Kanoåre
 • Grey Owl, Owl Feather Kanoåre

  Denne padleåren gir en svært god følelse å bruke, og er i seg selv et meget pent håndverk. Det er forstårlig nok ikke så sjelden at eiere av denne padleåren henger den opp på veggen i peisestua mellom padleturene.
  2.299,-
  Grey Owl, Owl Feather Kanoåre

  Grey Owl Hammerhead 8” Kanoåre

  Grey Owl Hammerhead er en robust og lett padleåre for bruk i elver og strie strømmer. Denne padleåren har samme sammensetning som Sugar Island (skaft i laminert kirsebærtre og lind med blad i kirsebærtre, ask, lind og valnøtt) og et soppformet T-grep
  1.349,-
  Grey Owl Hammerhead 8” Kanoåre

  Grey Owl Guide Kanoåre

  Kanoåren Grey Owl Guide er en såkalt tradisjonell padleåre (se forklaring under). Den har et solid dypvannsblad laget av laminert kirsebærtre. Padleåren har et pæreformet grep og er perfekt til solo- og tandempadling på dypt vann (over 60 cm).
  899,-
  Grey Owl Guide Kanoåre

  Grey Owl Northern Light Kanoåre

  Denne nydelige padleåren er håndlaget i Canada. Dette er en såkalt tradisjonell padleåre og det pæreformede grepet er av femlags laminert sedertre og lind. Den veier ca. 450 gram.
  1.899,-
  Grey Owl Northern Light Kanoåre
 • Grey Owl C-1 Kanoåre

  Padleåren C-1 er en relativt ny padleåre fra Grey Owl. Skaftet er laget av trelags laminert ask og lind, mens bladet er av sjulags laminert grå valnøtt, valnøtt og lind med et dobbelt lag med 115 grams glassfiberduk og epoxy på hver side.
  1.699,-
  Grey Owl C-1 Kanoåre

  Grey Owl Sprite 12° - Bent shaft Kanoåre

  Bladet på padleåren er forskjøvet i forhold til skaftet, slik at bladet holder seg loddrett mot kanoens bane gjennom hele åretaket. Dette gir forbedret effektivitet og kraft i hvert eneste tak og gjør det mulig å ta kortere og hyppigere tak.
  999,-
  Grey Owl Sprite 12° - Bent shaft Kanoåre

  Grey Owl Touring 12° - Bent shaft Kanoåre

  Dette er en nydelig Bent shaft-padleåre fra Grey Owl. Padleåren er produsert i Canada, og holder meget høy kvalitet. Vinkelen på 12 grader sørger for maksimal effekt av Bent shaft-prinsippet og gir en oppreist og avslappet padlestilling.
  1.199,-
  Grey Owl Touring 12° - Bent shaft Kanoåre

  Grey Owl Monarch 12° - Bent shaft Kanoåre

  Dette er en meget lett Bent shaft padleåre som kun veier ca. 450–510 gram. Åren har et kurvet blad, noe som gjør at spissen glir renere ned i vannet og ut av vannet.
  1.999,-
  Grey Owl Monarch 12° - Bent shaft Kanoåre
 • Grey Owl Raven Kanoåre i Karbon - Ukuttet

  Grey Owl Raven er en kanoåre for dem som foretrekker karbonkompositt, en skjønnhet av en padleåre med lav vekt og lite vedlikehold. Åren har et ukuttet skaft, klart for individuell tilpasning.
  2.499,-
  Grey Owl Raven Kanoåre i Karbon - Ukuttet

  Werner Luna Kanoåre

  Werner Luna sitt symmetriske blad tilbyr forutsigbar fremoverpadling og manøvrering. Luna representerer Werners kvalitet og design med utvalgte materialer for å tilby en kvalitetsåre i glassfiber til introduksjonspris.
  Fra 1.899,-
  Werner Luna Kanoåre

  Werner Churchill Kanoåre

  The Churchill River runs through Alberta, Saskatchewan and Manitoba.The river travels 1,609 sq kilometers and is entirely within the bounds of the Canadian Shield.
  3.499,-
  Werner Churchill Kanoåre

  Werner Bandit Kanoåre

  Werners Bandit er en kanoåre for kanopadlere som opptatt av padleteknikk. Mye brukt av elvepadlere og til slalompadling. Ytelse og pålitelighet er målet for denne åren.
  Fra 2.799,-
  Werner Bandit Kanoåre
 • Werner Algonquin Kanoåre

  Algonquin Provincial Park is a destination canoe touring region of Eastern Canada. The park was established in 1893 and covers 7,653 square kilometers.
  4.799,-
  Werner Algonquin Kanoåre

  Vega Designs kombi kajakk/kano åre 6-delt

  En 6 delt kombinert åre. Denne åren kan brukes som kajakk og kano åre. Med Vega Designs trykk på åre.
  1.299,-
  Vega Designs kombi kajakk/kano åre 6-delt

  Sportspal kanoåre m/åregaffel

  Sportspal kanoårer er laminert i tre. De er behagelig å padle med og passer både til nybegynnere og de som er mer øvet. Dette er en meget solid padleåre.
  899,-
  Sportspal kanoåre m/åregaffel

  Ripple kombiåre kajakk/kano

  RIPPLE-TECH X 2 KAYAK AND CANOE CONVERTIBLE
  1.199,-
  Ripple kombiåre kajakk/kano
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis