Sortering:
 • Reparasjon og restaurering av trebåter

  Alt du trenger å vite om reparasjon og restaurering av trebåter. Proppfull av skisser og tegninger. 80 sider med nyttig informasjon for trebåteieren. Norsk tekst.
  289,-
  Reparasjon og restaurering av trebåter

  Glassfiberbåter: Reparere & vedlikeholde

  Tar for seg reparasjoner av plastlaminater, delamineringer, kjølskader, behandling og forebyggelse av plastpest (osmose). Mer enn 50 tegninger og bilder. Anbefales for alle plastbåteiere. Norsk tekst.
  269,-
  Glassfiberbåter: Reparere & vedlikeholde

  Vacuum Bagging Techniques

  Hvordan bruke vakumteknikk i kombinasjon med epoxy. Komplett oversikt over teknikker, materialer og det utstyret som trengs.
  109,-
  Vacuum Bagging Techniques

  Gelcoat Blisters: Diagnosis, Repair & Prevention

  Dette heftet forklarer de forskjellige årsakene til at Osmose (plastpest) kan oppstå i plastlaminat. Det gis detaljert innføring i hvordan man effektivt behandler angrepne områder og hvordan man kan forebygge Osmose.
  230,-
  Gelcoat Blisters: Diagnosis, Repair & Prevention
 • The Gougeon Brothers on Boat Construction

  Denne boka er skrevet på bakgrunn av over 30 års erfaring fra bygging av båter med tre og epoxy. Boken er solgt i mer enn 60.000 eksemplarer over hele verden.
  435,-
  The Gougeon Brothers on Boat Construction

  Devlin's Boat Building

  Hvordan bygge båter etter "stitch and glue" (sy og lim) metoden? Forfatteren, Sam Devlin har 17 års erfaring med å bygge båter etter denne teknikken. Devlin deler sin kunnskap og erfaring med leseren i å bygge seil og motorbåter i kryssfiner.
  459,-
  Devlin's Boat Building

  10 Wooden Boats You Can Build

  Boken beskriver 10 ulike båter bygget etter forskjellige konstruk-sjonsteknikker. Her følger du byggeprosessen, trinn for trinn for bl.a. følgende båter: 18 fots kajakk, flatbunnet robåt, stripsbygget kano, kaldbakt jolle, seiljolle, mm.
  349,-
  10 Wooden Boats You Can Build

  Building the Nutshell Pram

  Dette er en trinn for trinn byggebeskrivelse (med masse bilder) for hvordan man bygger den morsomme og anvendelige "Nutshell" jolla. "Nutshell" er konstruert for både seil og årer.
  239,-
  Building the Nutshell Pram
 • Build the New Instant Boats

  Lettbygde båter for nybegynnere etter «Sy & lime» metoden En teknikk som gjør det mulig å lime sømmene i kryssfinéren sammen ved hjelp av glassfiberbånd og epoxy istedenfor konvensjonelle festeanordninger som skruer etc.
  259,-
  Build the New Instant Boats

  Building the Weekend Skiff

  Inspirert av suksessen med boken om Mike O'Briens «Six Hour Canoe» (se annen omtale), har de forfattet denne boken om en 15" motor- eller seiljolle. Båten kan bære 2 voksne personer eller inntil flere eventyrlystne barn.
  339,-
  Building the Weekend Skiff

  25 Woodworking Projects

  Boken omtaler interessante emner beregnet på både nybegynnere og veteraner - kort sagt emner som passer for alle som har "en dragning mot båt og vann". Her finner du utvalgte emner som tidligere er omtalt i "WoodenBoat magazine".
  349,-
  25 Woodworking Projects

  Frame, Stem & Keel Repair

  I denne boken finner du praktiske råd om hvordan du skal gå frem - råd gitt av eksperter som selv har utført slike repara-sjoner. De viser hele arbeidsgangen trinn for trinn, og forklarer hvorfor, hva og hvordan.
  349,-
  Frame, Stem & Keel Repair
 • 100 Boat Designs Reviewed

  I denne boken finner du en konsentrert samling av all verdens kunnskap og erfaring - i hvert fall ekspertenes båtkunnskaper! Boken består av illustrerte artikler og forklaringer.
  379,-
  100 Boat Designs Reviewed

  Thirty Wooden Boats

  Av de 30 båtmodellene i boken, finner du bl.a. 6 hurtiggående motorbåter, 6 dagseilere, 11 kryssere, 2 kanoer, 1 kajakk og 4 små seilbåter.
  259,-
  Thirty Wooden Boats

  Forty Wooden Boats

  Her finner du førti nye båtmodeller - en ny liste/oversikt etter at WoodenBoat tidligere har utgitt tilsvarende publika-sjoner, som «The Fifty Wooden Boats» og «The Thirty Wooden Boats».
  259,-
  Forty Wooden Boats

  Boatbuilding Down East

  Med undertittel "Hvordan bygge trebåt", er dette i sannhet en god byggeveiledning for tradisjonelle fiske/arbeidsbåter (amerikanske). Av mange er denne boken regnet for å være den beste i sin genre.
  489,-
  Boatbuilding Down East
 • How to Build Boat Trailers

  Det er kostbart å kjøpe ny båthenger, og tilbudet på brukte kan være varierende eller lite. Forfatteren gir deg i denne boken en innføring i hvordan du bygger din egen henger av metall eller tre for en brøkdel av prisen på en fabrikkny.
  349,-
  How to Build Boat Trailers

  Painting & Varnishing

  Dette er et utdrag av de beste artiklene som er skrevet om lakk og maling i løpet av de siste 20 årene.
  349,-
  Painting & Varnishing

  The New Kayak Shop

  Forteller deg hvordan du kan bygge deg tre forskjellige kajakker i kryssfiner, 16, 18 (Cape Charles) eller 20 fot. Boken viser trinn for trinn byggebeskrivelse og inneholder masse instruktive bilder.
  409,-
  The New Kayak Shop

  The Essential Sea Kayaker

  Dette er en meget lettlest bok som fungerer som et personlig kurs for den som vil lære seg å padle trygt og samtidig føle seg godt forberedt uansett hva som "måtte dukke opp" på padleturen. Boken tar opp temaer som: hva slags kajakk bør jeg velge?
  289,-
  The Essential Sea Kayaker
 • Building The Six-Hour Canoe

  Ved hjelp av denne boken, har tusenvis allerede bygget seg egen kano etter tegninger av Mike O'Brien. Detaljforkla-ringene i tillegg til en enkel byggeprosess, gjør det fullt mulig å gjennomføre byggeprosjektet i løpet av en weekend.
  329,-
  Building The Six-Hour Canoe

  Designer & Client

  Åtte eksempler - fra kajakk til kabinkrysser. Har du noensinne lekt med tanken om å tegne din egen båt, eller få tegnet en båt for deg? I så fall bør du skaffe deg denne boken.
  349,-
  Designer & Client
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis