Teakstaver

Ferdig skåret teakstav til legging av dekk og dørkFå alt du trenger på et sted!

Dette produktet er ikke tilgjengelig i nettbutikken

 

WEST SYSTEM Norge AS leverer alt du trenger for å legge et nytt teakdekk eller ny dørk på båten din:teakstaver110.jpg

  • Ferdig skåret teaklister
  • WEST SYSTEM epoxy
  • Elastiske natemasser
  • Vi hjelper deg å sette sammen det du trenger av materialer!
  • Vi veileder deg med selve arbeidet!
  • WEST SYSTEM epoxy er enkelt å bruke!
  • Vi gir deg komplett brukerveiledning!
  • Å legge et nytt og vakkert teakdekk på båten din er ikke så vanskelig og kostbart som du kanskje tror!

 

Alltid kvalitetsmaterialer

Vi leverer de beste produktene slik at du som kunde kan være sikker på at resultatet blir 100 % bra. Teakstavene som vi lagerfører er plukket ut blant de beste emnene, og holder høy kvalitet. Vi kan levere alt du trenger for ditt prosjekt, enten du ønsker å benytte epoxy eller elastiske lime og fugemasser, eller begge deler i kombinasjon med hverandre.

Ring vår tekniske avdeling

Ring vår tekniske avdeling, så kan vi gå gjennom ditt spesielle prosjekt og i fellesskap finne ut hvilke produkter du er mest tjent med.

Du kan hvis du ønsker det alltid få et uforpliktende pristilbud på alle de materialene du trenger. På denne måten kan du allerede fra første stund planlegge de økonomiske rammene, og sette opp et budsjett for prosjektet.

Brukerveiledning

WEST SYSTEM Norge AS legger stor vekt på service, og vil alltid kunne bistå deg i forkant av prosjektet, når du planlegger arbeidet, eller når du faktisk utfører arbeidet med å legge nytt dekk eller dørk.

Vår tekniske stab består av dyktige fagfolk som vil gjøre alt de kan for å veilede deg på best mulig måte. I tillegg til muntlig «råd og vink» vil du finne hele arbeidsprosessen detaljert beskrevet i temaheftet «Legging, reparasjon og utbedring av båtdekk».

Dimensjon

  • 5,5 x 46 mm m/profilert fals

 

Dette er en «standard» list som egner seg svært godt for både dekk og dørk. Listen består av en fals på 5 mm. Denne falsen gjør at man kan legge listene inntil hverandre, og samtidig få en jevn og fin «nat» på 5 mm. Den synlige delen av teaklisten etter nating blir derfor 41 mm.

De to andre dimensjonene egner seg godt til dollbod, ramtre etc.

Service

WEST SYSTEM Norge AS legger stor vekt på service og oppfølging.Du har alltid fri tilgang på vår ekspertise. 

Fagfolkene som betjener vår servicetelefon 22 23 35 00, vil til enhver tid kunne svare på de spørsmål du måtte ha vedrørende dine arbeider. Vi hjelper deg med ditt prosjekt!

Spør oss om råd og veiledning!

For mer detaljert beskrivelse se: Legging av dekk med West System epoxy.

 

teakstaver3.jpg    teakstaver4.jpg
Våre fagfolk hjelper deg å beregne hvor mange meter med trevirke som går med til å legge ditt dekk eller dørk. Vi pakker listene forsvarlig og støtsikkert inn i bobleplast før vi sender disseut av vårt lager.
 
Teaklistene leveres i ulike bredder.
 
 

Ulike eksempler på bruk av  teakstaver:

teakstaver5.jpg
Teak egner seg meget godt til både eksteriør og interiør. Her ser du en dørk som er limt ned og natet med WEST SYSTEM epoxy.
Etter at teakstavene er skåret til og tilpasset, limer du disse ned til underlaget (eks. kryssfiner el. glassfiber) med WEST SYSTEM epoxy tilsatt fyllstoffet 403 Microfiber. Når dette har herdet, nater du (fyller sprekkene mellom teakstaven) med WEST SYSTEM epoxy tilsatt fyllstoffet 406 Colloidal Silica + ønsket fargetilsetning. Tilslutt sliper du overflaten og behandler den med egnet overflatebehandling, eks. olje eller lakk.
 
 
teakstaver2.jpg
Dette er et teakdekk som er lagt med WEST SYSTEM epoxy. Her er det brukt hvit fargetilsetning i epoxyen når man har natet fugene.

teakstaver6.jpg

Teakstaver lagt på et seilbåtdekk. Legg merke til tilpasningene rundt luken.

teakstaver7.jpgDette er et eksempel på godt håndverk og hvordan man kan gjøre det hvis man legger mye tid i nøyaktig tilpasning.

teakstaver8.jpg

Her framstår dekket som et ”kunststykke” i seg selv. Se og lær!

teakstaver9.jpg

Det finnes mange løsninger for hvordan man lager luker. Her er et eksempel.
Ulike eksempler på hvordan man tilpasser dørken etter båtens innredning og utrustning:teakstaver10.jpgteakstaver11.jpg
Et eksempel på hvordan man tilpasser et hjørne.
Andre detaljer:
teakstaver12.jpgteakstaver13.jpg
Det kan ta seg godt ut å legge teak på sittebenker og i trapper.
teakstaver14.jpg
En enkel sittebenk vil få et mye penere uttrykk og gi hele interiøret et helt annet utseende hvis man legger teakstaver på den.
Å investere penger og tid i teak på dørk, trapper og sittebenker vil alltid øke båtens verdi mer enn det du legger i det. Helhetsinntrykket i båten forandrer seg, og det beste av alt, det er ikke så vanskelig å gjøre jobben som du kanskje tror! Det viktigste er å være nøyaktig. Selve limearbeidet, natingen etc. er ikke noen heksekunst, og alle som har litt praktisk sans vil klare dette veldig godt!
teakstaver15.jpg
Å legge teaklister i trappeavsatser er veldig dekorativt og pent. Du kan gjerne lage maler på forhånd, forså å tilpasse og gjøre ”grovarbeidet” hjemme i garasjen eller i snekkerverkstedet.
teakstaver16.jpg
Dette er et eksempel på hvordan man kan legge teak på en badeplattform. Det er ikke alle som har en båt med en så stor og flott plattform som dette, men her kan du få ideer til hvordan du kan gjøre det på din egen båt.
teakstaver17.jpg
Før man starter arbeidet med å lime ned teakstaven, er det viktig at man skjærer til og tilpasser listene så nøyaktig som mulig. Det kan også være smart å merke alle listene med et nummertall for å være sikker på at man limer dem ned slik man har målt opp og først beregnet.
teakstaver18.jpg
Selv om det kan virke noe tungvint å legge/tilpasse alle listene på forhånd, før man skal lime dem ned, er dette absolutt å anbefale. Da er man sikret et pent og perfekt resultat!
teakstaver19.jpg
Vi leverer teaklister som egner seg både til motorkasselokk, dørk, dekk og sittebenker.
teakstaver20.jpg
Man kan velge om man ønsker å legge dørken med sorte eller hvite nater. Her er det et eksempel på at man har benyttet sort fargetilsetning i epoxyen ved nating.
teakstaver21.jpg
Teakstaver kan like gjerne benyttes i hus som i båt. Treverket er behagelig og godt å gå på, og det skaper en god atmosfære i rommet. Her er et eksempel på teakgulv i et baderom.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis