• Minn Kota ENDURA C2 serien

  Endura C2 m/batteriindikator er enkle og greie motorer som monteres på akterspeilet. Endura Serien er verdens mest solgte elektriske båtmotor, en kombinasjon av lav pris og høy kvalitet gjør at dette i Norge også er en bestselger.
  Fra 1.899,-
  Kjøp her
  Minn Kota ENDURA C2 serien
 • Minn Kota ENDURA MAX serien

  Endura MAX, har samme design som Endura C2, men har i tillegg Digital Maximizer. Endura Max monteres på akterspeilet og setter standarden i sin klasse. Motorene er utstyrt med en ny type brakett og nedtiltbar styrespak.
  Fra 3.799,-
  Minn Kota ENDURA MAX serien

  Minn Kota TRAXXIS serien

  Traxxis serien er toppmodellene av Minn Kota sine hekkmonterte motorer for ferskvann. De har en bedre og enda mer brukervennlig brakett, den teleskopiske styrearmen kan tiltes opp og nedover.
  Fra 6.999,-
  Minn Kota TRAXXIS serien

  Minn Kota Riptide hekkmontert

  Saltvann skaper et spesielt miljø som man må ta hensyn til ved konstruksjon av motorer. Hvis man ikke beskytter motorene, vil saltet ødelegge motoren raskt. Dette har Minn Kota tatt hensyn til under konstruksjonen av Riptide. Dette er den tøffeste, sterkeste og minst korrosjonsutsatte elektriske båt motor som er lagd.
  Fra 4.499,-
  Minn Kota Riptide hekkmontert

  Minn Kota Riptide hekkmontert m/Maximizer

  Hekkmonterte motorer for saltvann med Maximizer. Samme enkle og brukervennlige brakett som Traxxis modellene. Den kraftigste motoren går på 24V og har hele 80 pund skyvekraft.
  Fra 8.599,-
  Minn Kota Riptide hekkmontert m/Maximizer
 • EO Electric Outboard 24V 1 HP - Minn Kota

  Minn Kota EO kan brukes opptil 9 timer på en lading. Primært beregnet på mindre båter- som betyr at du kan bruke båten en hel dag uten og måtte lade. Leveres med en solid justerbar brakett, batteritester og Digital Maximizer. 1 HP.
  10.599,-
  EO Electric Outboard 24V 1 HP - Minn Kota

  Powerdrive 55/IP_BT - Minn Kota

  PowerDrive 55 IP BT er en elektrisk motor som monteres i baugen. Med i-Pilot® GPS Trolling System styres båten dit du ønsker mens du står og fisker.
  19.900,-
  Powerdrive 55/IP_BT - Minn Kota

  Minn Kota PowerDrive 45 BT m/Spotlock Remote

  PowerDrive 45 BT er en elektrisk motor for ferskvann som monteres i baugen. Med i-Pilot® GPS Trolling System styres båten dit du ønsker mens du står og fisker.
  Minn Kota PowerDrive 45 BT m/Spotlock Remote

  Minn Kota PowerDrive 55 i-Pilot BT

  PowerDrive 55 IP BT er en elektrisk motor for ferskvann som monteres i baugen. Med i-Pilot® GPS Trolling System styres båten dit du ønsker mens du står og fisker.
  Minn Kota PowerDrive 55 i-Pilot BT
 • Minn Kota Terrova 55 i-Pilot BT

  Terrova i-Pilot er en elektrisk motor som monteres i baugen. Med i-Pilot® GPS Trolling System styres båten dit du ønsker mens du står og fisker.
  Vis utvalg
  Minn Kota Terrova 55 i-Pilot BT

  Minn Kota Terrova 55 i-Pilot Link BT

  Terrova BT i-Pilot Link er en elektrisk motor som monteres i baugen og den kan settes opp i et One-Boat Network. Med i-Pilot® Link GPS Trolling System styres båten dit du ønsker mens du står og fisker.
  Vis utvalg
  Minn Kota Terrova 55 i-Pilot Link BT

  Minn Kota Ulterra i-Pilot BT

  Ulterra 80 US2 i-Pilot er en elektrisk motor som monteres i baugen. Med et trykk på fjernkontrollen, fotpedalen eller Humminbird-skjermen settes motoren ut eller heises opp, tillegg kan motoren trimmes mens du fisker.
  Vis utvalg
  Minn Kota Ulterra i-Pilot BT

  Minn Kota Ultrex 80 i-Pilot Link BT

  Ultrex 80 US2 i-Pilot Link er en elektrisk motor som monteres i baugen og den kan settes opp i et One-Boat Network. Ultrex har Universal Sonar 2 svinger innebygd i motoren.
  Vis utvalg
  Minn Kota Ultrex 80 i-Pilot Link BT
 • Minn Kota Riptide Powerdrive 55 i-Pilot BT

  Riptide PowerDrive 55 i-Pilot er en elektrisk motor som monteres i baugen. Riptide-motorene er korrosjonsbestandige og laget for saltvannsbruk.
  Minn Kota Riptide Powerdrive 55 i-Pilot BT

  Minn Kota Riptide Terrova i-Pilot BT

  Riptide Terrova i-Pilot er en elektrisk motor som monteres i baugen. Riptide-motorene er korrosjonsbestandige og laget for saltvannsbruk.
  Vis utvalg
  Minn Kota Riptide Terrova i-Pilot BT

  Minn Kota Riptide Terrova i-Pilot Link BT

  Riptide Terrova iPilot Link er en elektrisk motor som monteres i baugen og den kan settes opp i et One-Boat Network. Riptide-motorene er korrosjonsbestandige og laget for saltvannsbruk.
  Vis utvalg
  Minn Kota Riptide Terrova i-Pilot Link BT

  Minn Kota Riptide Ulterra i-Pilot Link BT

  Riptide Ulterra 80 i-Pilot Link er en elektrisk motor som monteres i baugen og den kan settes opp i et One-Boat Network. Riptide-motorene er korrosjonsbestandige og laget for saltvannsbruk.
  Vis utvalg
  Minn Kota Riptide Ulterra i-Pilot Link BT
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis