• Typhoon Amrok padlevest

  Typhoon Amrok er en meget god padle, seile og vannsportvest. Den er svært behagelig å bruke når man padler kajakk eller kano. Vi anbefaler Typhoon Amrok på det varmeste. Den er beregnet for både menn, kvinner, barn og juniorer.
  799,-
  Typhoon Amrok padlevest

  Baltic Canoe padlevest rød

  Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
  799,-
  Baltic Canoe padlevest rød

  NRS Vapor Padlevest

  Denne padlevesten fra NRS gir deg utseendet, følelsen og ytelsen til en high-end padlevest til en budsjettvennlig pris. Vapor padlevest formes til kroppen din for komfort hele dagen, og du vil elske håndlommene!
  999,-
  NRS Vapor Padlevest

  Kokatat Aries padlevest

  Kokatat Aries tilbyr fritidspadlere det ultimate innen komfort, sikkerhet og verdi for pengene. Den lave profilen gir ubegrenset bevegelsesfrihet, ideell for havpadling, mens den høye ryggen med tynne skuminnsatser passer godt mot seteryggen.
  1.399,-
  Kokatat Aries padlevest
 • NRS Nora padlevest - for kvinner

  NRS Nora padlevest for kvinner er en meget anvendelig flytevest for padling og rafting. Vesten har en spesialformgivning med tynn og ventilert utforming i ryggen slik at du får meget god komfort, uansett hva slags sete du har i kajakken.
  Fra 1.279,20
  NRS Nora padlevest - for kvinner

  NRS Clearwater mesh back - Padlevest

  Denne padlevesten passer for alle som bare skal ta korte koseturer mellom holmer og skjær og for de som skal på lengre strabasiøse turer. Vesten er svært forseggjort og har mange gode kvaliteter til å ligge i dette prissegmentet!
  1.449,-
  NRS Clearwater mesh back - Padlevest

  NRS Oso padlevest

  NRS Oso padlevest er en meget anvendelig flytevest for padling og rafting. Vesten har en spesialformgivning med tynn og ventilert utforming i ryggen slik at du får meget god komfort, uansett hva slags sete du har i kajakken.
  1.599,-
  NRS Oso padlevest

  NRS cVest – Padlevest for menn og kvinner

  Dette er en komfortabel og svært behagelig padlevest som er beregnet for både kvinner og menn. Vesten har mange praktiske lommer og justeringsmuligheter. Dette er derfor en veldig brukervennlig og fleksibel padlevest.
  1.699,-
  NRS cVest – Padlevest for menn og kvinner
 • NRS Chinook – Flytevest for fiskere

  NRS Chinook er mer enn en flytevest. Med lommer for nærmest alt, agn, kroker, snøre, festepunkter for verktøy og en integrert stangholder, er Chinook en flytevest og et fiskeplagg helt uten om det vanlige.
  1.899,-
  NRS Chinook – Flytevest for fiskere

  Kokatat Naiad Padlevest

  Kokatat Naiad er en estetisk tiltalende og behagelig padlevest tiltenkt damer i alle aldere. Med høy rygg og kurvede flyteelementer i mykt GAIA-skum, er dette en padlevest det er lett å føle seg både trygg og tilfreds i.
  1.799,-
  Kokatat Naiad Padlevest

  Kokatat Proteus Padlevest

  Noen sier dette er den mest komfortable padlevesten som noen gang er laget – en påstand vi stiller oss helhjertet bak. Med kroppsfasongskårede flyteelementer i mykt GAIA-skum, er dette en padlevest man lett finner seg til rette i.
  1.799,-
  Kokatat Proteus Padlevest

  NRS Ninja - Padlevest for menn og kvinner

  I Ninja har du stor bevegelsesfrihet. Dette i kombinasjon med god passform, gjør denne vesten glimrende for padling i både kajakk og kano og bruk i båter.
  1.899,-
  NRS Ninja - Padlevest for menn og kvinner
 • NRS Odyssey padlevest

  NRS Odyssey Flytevest er utviklet med tanke på havpadlere og har alle de sikkerhetsdetaljene som er nødvendige for ferdsel i åpent farvann. Denne nye vesten fra NRS har egen lomme til VH og mobiltelefon.
  2.199,-
  NRS Odyssey padlevest

  Kokatat WKNDR Padlevest

  Kokatat WKNDR Ny padlevest, kommer våren 2022!
  1.899,-
  Kokatat WKNDR Padlevest

  Kokatat ISO Hustle Padlevest

  Kokatat Hustle er en lavprofil padlevest for de mest aktive padlerne. Hustle er designet med fult fokus på praktiske løsninger og maksimal bevegelighet.
  1.999,-
  Kokatat ISO Hustle Padlevest

  Kokatat Neptune Padlevest

  Neptune er utstyrt med lomme for foldekniv, radiolomme, luftlomme på ryggen håndvarmer-lommer samt flere justeringspunkter for å sikre behagelig passform.
  2.199,-
  Kokatat Neptune Padlevest
 • Kokatat Maximus Centurion Padlevest

  Kokatat Maximus Centurion er en lekker og svært behagelig turvest hvor det er lagt vekt på stor bevegelsesfrihet og plass til medbrakt utstyr.
  3.199,-
  Kokatat Maximus Centurion Padlevest

  Palm Kola Angler Padlevest

  Palm Kola Angler er en komfortabel, lett og praktisk fiskevest med fantastiske lagringsmuligheter. Med høy rygg og formtilpassede flyteelementer, tilbyr denne vesten maksimal bevegelighet og stor fleksibilitet, selv med høye seter.
  1.999,-
  Palm Kola Angler Padlevest

  Kokatat Leviathan Fiskevest

  Kokatat Leviathan er en ubestridt ener blant fiskeentusiaster over hele verden! Med 14 lommer og utallige innfestningsmuligheter, tilbyr denne padlevesten fiskeren full kontroll og en fantastisk oversikt over alt av utstyr.
  2.099,-
  Kokatat Leviathan Fiskevest

  Kokatat ISO Hustle Rescue Padlevest

  Kokatat Hustle Rescue er en lavprofil padlevest med Quick Release for redning. HustleR er designet med fult fokus på praktiske løsninger og maksimal bevegelighet. Vesten er laget i Cordura 500D – et supersolid og behagelig material.
  Fra 2.999,-
  Kokatat ISO Hustle Rescue Padlevest
 • Palm Kaikoura PFD

  Palm Kaikoura er en grenseløs padlevest, beregnet for de råeste utfluktene. Innovative løsninger, som kroppstilpassede flyteelementer og drikkesystemintegrasjon, gjør dette til en padlevest hvor både komfort og sikkerhet blir sørget for.
  2.899,-
  Palm Kaikoura PFD

  Palm Hydro PFD

  Palm Hydro er en lett, praktisk og behagelig flerbruksvest - Like god til kajakk som til kano. Med smale flyteelementer og lommer utenpå vesten, er dette en vest man nesten ikke merker man har på seg. Perfekt til tur, fiske og villmarksliv.
  1.499,-
  Palm Hydro PFD

  Palm Peyto PFD

  Palm Peyto er en særegen helårsvest med god oppdrift og et fantastisk design. Subtile buer og avrundinger, gjør dette til en svært behagelig vest for alle som driver med SUP, kano- og kajakkpadling.
  1.999,-
  Palm Peyto PFD

  Palm Peyto PFD Dame

  Palm Peyto er en særegen helårsvest med god oppdrift og et fantastisk design. Subtile buer og avrundinger, gjør dette til en svært behagelig vest for alle som driver med SUP, kano- og kajakkpadling.
  1.999,-
  Palm Peyto PFD Dame
 • Palm FX PFD

  Palm FX er en rendyrket elvepadlevest, designet for entusiastene som elsker å leke seg i elva. Gode innstramningsmuligheter, krummet og kroppstilpasset form og en stor nedfellbar frontlomme – alt du trenger for et run i elva!
  1.799,-
  Palm FX PFD

  Palm Universal padlevest

  Palm Universal er en høyst allsidig flytevest med glidelås som er tilgjengelig i voksen og barne størrelse. Voksen versjonen er lagd for å passe de fleste ulike mennesker takket være gode justeringsmuligheter. Vest til padlere og annen vannsport.
  Fra 779,-
  Palm Universal padlevest

  Palm Roam Padlevest

  Palm Roam er en enkel padlevest med glidelåsåpning i front, samt et kraftig magebelte rundt livet. Smale, jevne og myke flyteelementer sørger for at Roam oppleves behagelig og komfortabel. Denne vesten passer både til SUP, kano og kajakk.
  899,-
  Palm Roam Padlevest

  Regatta Action Explorer

  Flytevesten for den aktive bruker som stiller store krav til detaljer og funksjonalitet.
  En glimrende padlevest
  Fra 899,-
  Regatta Action Explorer
 • Regatta Jet Vannsportsvest

  Jet Action padlevest fra Regatta har et stilrent design, hurtigtørkende neoprene og flytestoff, d-ring for nødstopp og feste for solbrille-snor i nakken gjør vesten til sommeraktivitetens beste venn.
  1.269,-
  Regatta Jet Vannsportsvest

  Baltic Paddler, padlevest kajakk / kano

  Baltic Paddler er en prisgunstig padlevest, laget spesielt for padling med kajakk og kano. Her får du full bevegelsesfrihet og høy komfort.
  659,-
  Baltic Paddler, padlevest kajakk / kano

  Lalizas Performance padlevest

  Lalizas Performance er en meget god padle, seile og vannsportvest. Den er meget behagelig å bruke når man padler kajakk eller kano.
  799,-
  Lalizas Performance padlevest

  - 33%

  SeaBird Plus Vest

  Padlevest som passer ypperlig til kajakkbruk. God bevegelsesfrihet og lite vekt. Vesten har glidelås i front for å åpne/lukke og den har gode strammemuligheter.
  849,-
  SeaBird Plus Vest
 • SeaBird Pro Vest

  Padlevest som passer ypperlig til kajakkbruk. God bevegelsesfrihet og lite vekt. Vesten har glidelås i front for å åpne/lukke og den har gode strammemuligheter. Den har 2 lommer og festeanordning for kniv på høyre bryst.
  1.349,-
  SeaBird Pro Vest
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis