• Saltvannssluk - MORILD SEATROUT

  Perfekt til sjøørret. Kombinasjonen av skjesluk og fluekrok med tinsel har vist seg å være svært effektivt. Morild Seatrout er rett og slett vanskelig å motstå for fisken!
  89,-
  Saltvannssluk - MORILD SEATROUT

  Sølvkroken - Stingsilda - 18 - 28g

  Antagelig verdens mest berømte sildesluk! Rett og slett knallgod til fiske etter sjøørret, sei, torsk, lyr, hvitting, makrell og knurr!
  79,-
  Sølvkroken - Stingsilda - 18 - 28g

  Stingsilda® 3 pk 18 - 40 gram

  Stingsilda® 3 pk Praktisk forpakning med tre bestselgere av det som antageligvis er verdens mest berømte sildesluk! Stingsilda® er rett og slett supereffektiv når det fiskes etter sjøørret, sei, torsk, lyr, hvitting, makrell og knurr.
  Fra 199,-
  Stingsilda® 3 pk 18 - 40 gram

  SLUKSETT SEI/LYR

  Tre forlokkende sluker for sei og lyr. Settet består av Jensen Seatrout (18 g), Jensen Tobis (16 g) og Stingsilda® (28 g). Fargene er spesielt plukket ut til sei- og lyrfiske under alle typer forhold.
  209,-
  SLUKSETT SEI/LYR
 • SLUKSETT SJØØRRET I

  Tre effektive sjøørretsluker. Settet består av Morild Seatrout (13 g), Jensen Tobis (12 g) og Salamander Allround (16 g). Fargekombinasjonene er satt sammen for å passe de fleste vær- og fiskeforhold.
  209,-
  SLUKSETT SJØØRRET I

  SLUKSETT TORSK

  Torskesluker som kan brukes både fra land og fra båt. Settets tre 25 grams sluker er: Jensen Pirken, Slukhals og Jensen Sild. Slukhals regnes som den ultimate torskesluken, fordi den har form og farge som en krabbe; torskens favorittmåltid.
  199,-
  SLUKSETT TORSK

  NORGESPAKKEN SJØFISKE

  Norgespakken sjø er satt sammen av våre favorittsluker til sjøfiske. Her har vi valgt ut sluker som skal gi fiskeglede og fiskegarantien fra Norgespakken ferskvann gjelder selvsagt her også.
  379,-
  NORGESPAKKEN SJØFISKE

  SØLVKROKEN - SVENSKEPILK

  Denne klassiske pilken er en bestselger over hele verden! Sølvkrokens rustfrie Svenskepilk® inngår i standardutrustningen til enhver yrkesfisker. Pilken er produsert i høyglanset, rustfritt stål.
  Fra 129,-
  SØLVKROKEN - SVENSKEPILK
 • SØLVKROKEN - STINGSILDA 125-200 GRAM

  Populær bestselger som kan vise til svært gode fangstresultater. Stingsilda® har naturtro skjellmønster i mange fargevarianter, det har gjort klassikeren til en favoritt hos mange fiskere.
  Fra 149,-
  SØLVKROKEN - STINGSILDA 125-200 GRAM

  HEKLE MED SORTE KROK

  Alle Sølvkrokens kroksett er utviklet spesielt for norske og nordiske forhold. De har høykvalitetskrok og leveres montert på en skumplate, som også er ypperlig til oppbevaring når du ikke bruker kroksettet.
  89,-
  HEKLE MED SORTE KROK

  KROKSETT TIL HARPE

  Ferdig knyttede kroksett med gummimakk og rykk, eller bare rykk. Alle leveres på skumplate og er svært enkle å montere.
  109,-
  KROKSETT TIL HARPE

  Harpekroksett

  Sølvkrokens harpekroksett er utviklet for norske forhold. Disse kroksettene er rigget med tre eller fem opphengere. Senetykkelsen er 0,60 mm. Svært effektive kroksett.
  89,-
  Harpekroksett
 • Sølvkroken sjøkrok til agnfiske SK189-NI

  Klassisk baitholderkrok til sjøfiske.
  99,-
  Sølvkroken sjøkrok til agnfiske SK189-NI
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis